Oficrete

Νεύρα. Πολλά νεύρα ρε φίλε...

Όχι για τους βαθμούς που άφησε ο ΟΦΗ στην ομάδα των 10 δανεικών από γαβρο , αεκ ακόμα και από τον ΟΦΗ .
Ετικέτες:
facebook banner
Πολλές φορές σε συζητήσεις με φίλους έχω πει ότι εγώ προσωπικά δεν ενδιαφέρομαι για το πρωτάθλημα της Β εθνικής . Δεν μου ταιριάζει σαν Ομιλίτης . Να γυρίσω μόνο τον διακόπτη και να φύγω από αυτό το βούρκο .

Άλλο είναι το πρόβλημα μου . Είχα την χαρά να είμαι μέσα στα 180 άτομα που πήγαν στην Σπάρτη και στα 500 της Πάτρας , όμως παράλληλα είχα την ατυχία να είμαι μέσα σε αυτούς που χθες πίστευαν ότι είχαν περάσει τα παλιά και πήρα την παρέα μου και βρέθηκα στα Χανιά.

Πάμε λοιπόν. ΣΠΑΡΤΗ. 12 το πρωί ήμασταν εκεί . Χωρίς συνοδεία αστυνομίας χωρίς τον παραμικρό έλεγχο . Κυριλέ γυρίσαμε όλη την πόλη χωρίς να ενοχλήσουμε .Φάγαμε ήπιαμε και πήραμε κυριλέ τα εισιτήρια μας . Μπήκαμε γήπεδο είδαμε την ΟΦΑΡΑ τραγουδήσαμε και φύγαμε . Οι άνθρωποι εκεί μας καλοδεχτήκαν μας ευχήθηκαν καλή επιτυχία και εκεί τελείωσαν όλα ...

Πάτρα. 380 άτομα με απαγόρευση που βγήκε το μεσημέρι της Παρασκευής έφυγαν το βράδυ από το λιμάνι του Ηρακλείου . Φτάσαμε Πειραιά . Κυριλέ όλα . Κανένα πρόβλημα .
Δυο στάσεις στο δρόμο προς Πάτρα και η απουσία της αστυνομίας μόνιμη . 10 χιλιόμετρα πριν την Πάτρα συνοδεία ενός περιπολικού φτάσαμε στο γήπεδο . Μπήκαμε μέσα κυριλέ με τα στοιχειώδη τουλάχιστον εν έτη 2018 τουαλέτες δλδ , ένα αναψυκτικό έναν καφέ.
Μετά από 90 λεπτά 3 γκολ φύγαμε όμορφα και γυρίσαμε ΚΡΗΤΗ ..

Και χθες πήγαμε ΧΑΝΙΑ . από τις 1 και 30 έως τις 9 και 30 που γύρισα σπίτι ένα πλαστικό ποτηράκι νερό από κάτι σαν καντίνα που άνοιξε στο 30 του αγώνα...Να παίρνεις τηλ να σου φέρουν κάτι από έξω και να σου λένε είστε εκτός της εμβέλειας του χώρου μας .
Και εντάξει . Οπαδός είμαι . Τι και αν δεν ήπια ένα καφέ ; Τι και αν τελείωσαν τα τσιγάρα;
Να έχεις απέναντι σου μια ομάδα με δεν ξέρω και εγώ πόσους δανεικούς από Πειραια μεριά από αεκ ακόμα και από τον ΟΦΗ ακόμα και να πανηγυρίζουν έξαλλα ένα γκολ στο 93 . Και πολύ καλά το έκαναν τα παιδιά . Επειδή όμως είχα δει τα παιχνίδια με παναχαικη και αρη επιτρέψτε μου να έχω άλλη άποψη περί της αγωνιστικότητας τους .

Και στην απέναντι κερκίδα 2 πυρήνες . Οι αυθεντικοί οπαδοί (χάχα) του αοχ να φωνάζουν για τσάτσους και πιο δεξιά τους καμιά 30 αριά γαβρους να λένε τα δικά τους .Ας όψετε η απόσταση και η ΕΛΑΣ .
Επιθέσεις σε παίχτες , προπονητές και παράγοντες του ΟΦΗ από κάποιον η κάποιους που εξυπηρετούν αλήθεια ποια συμφέροντα ;
Και τελικά ρε αδέλφια και απευθύνομαι σε αυτούς που ήταν και στις 3 εκδρομές . Που ένιωσαν περισσότερο ΚΡΗΤΗ ; σε ΠΑΤΡΑ και ΣΠΑΡΤΗ ; η στα ΧΑΝΙΑ ;
Και μην ξεχάσετε . Του χρόνου ελάτε για προσκλήσεις με το γαβρο να θαυμάσετε την ομάδα στο ΓΕΝΤΙ ΚΟΥΛΕ ...
Βεβαίως η παρουσία Βούζα και Καραταΐδη στα περιβόλια έπρεπε να πληρωθεί με τον ανάλογο ζήλο ....

Ένα μεγάλο συγγνώμη στα αδέλφια μου τους ΟΜΙΛΙΤΕΣ από ΧΑΝΙΑ που ξέρω ότι στενοχωρήθηκαν περισσότερο από όλους εμάς ... Καλή διάλυση λοιπόν ...

Oficrete