Oficrete

ΟΦΗ loading... Please wait...

Καλή εβδομάδα και καλό μήνα για εχθές, σε όλους τους αναγνώστες του oficrete.gr και τους απανταχού ΟΜΙΛΙΤΕΣ σε όλο τον κόσμο.

Δεν είμαστε και στα καλύτερα μας ούτε και σήμερα, μετά την προχθεσινή ήττα από τον Άρη, ως προς τον τρόπο που ήρθε.

Τι να κάνουμε, η ζωή συνεχίζεται και ο ΟΦΗ, είτε θέλουν είτε όχι ορισμένοι, μεγαλώνει και θα μεγαλώνει μέρα με την μέρα.

Δεν θέλω να σταθώ στο αγωνιστικό, ούτε στην ήττα, ούτε στο τι έφταιξε. Μόνο να το ξεχάσω και να πάω παρακάτω.

Θέλω όμως να στείλω ένα μήνυμα γενικά και αόριστα προς όλους τους Έλληνες φιλάθλους - οπαδούς, παράγοντες και όχι μόνο, χωρίς καμία έχθρα και κόμπλεξ .

Τον ΟΦΗ που ξέρατε τα προηγούμενα χρόνια πρέπει να τον ξεχάσετε όλοι, ακόμη και αν πέσει στη Β εθνική πρέπει να γνωρίζετε οι περισσότεροι ότι αυτή η ομάδα είναι σε πολύ καλύτερη μοίρα από την πλειοψηφία των ομάδων της Super League.

Υπάρχει το όραμα,υπάρχουν οι βάσεις, υπάρχει το πλάνο, υπάρχει το χρήμα και σύντομα θα αρχίσουν να υλοποιούνται πολλά ωραία πραγματάκια, που στις δικές σας ομάδες οι περισσότεροι δεν θα δείτε ποτέ, διότι ακολουθείτε την πεπατημένη οδό των "φίλων" και του διαστήματος με παλαιού τύπου και γερασμένους δορυφόρους.

Ο ΟΦΗ πλέον ατενίζει με αισιοδοξία το μέλλον και δε θα αργήσει να έρθει αυτό που όλοι περιμένουμε.

Όσο για τον αφανισμό που εύχονται πολλοί στα social media και τα άλλα διαφορά χυδαία, ας μη βιάζονται γιατί ζουν πρόσκαιρες δανεικές χαρές.

Είτε στην Α, είτε στη Β, είτε στη Γ, ο Ο.Φ.Η θα γίνει Ο.Φ.Η που θα καταξιωθεί αγωνιστικά και θα είναι ένας από τους πιο άρτιους, σε ευρωπαϊκά πρότυπα, συλλόγους στο Ελληνικό ποδόσφαιρο.

Ο ανεξάρτητος ΟΦΗ - που δε θα ψωνίζει από εκεί που του συστήνουν συγκεκριμένοι κύκλοι, δε θα δανείζεται χωρίς οψιόν αγοράς (αν το κάνει), που δε θα πουλάει σε συγκεκριμένες ομάδες επειδή έτσι πρέπει να γίνει, που δε θα έχει συναναστροφές σε κλίκες και παράγκες, που θα έχει τη δική του ανεξάρτητη φωνή στα κέντρα αποφάσεων και μια ολόκληρη Κρήτη πίσω του - έρχεται!

Όσο χρόνο και αν πάρει, έρχεται και εμείς οι ΟΜΙΛΙΤΕΣ έχουμε την υπομονή να το περιμένουμε.

1687129 1

Βλέπετε, εμείς εδώ έχουμε κάνει αγώνες για δεκαετίες, έχει χυθεί αίμα κυριολεκτικά, έχουν δικαστεί και καταδικαστεί άνθρωποι που δεν ήθελαν για τον Ο.Φ.Η μας την παραμικρή ρετσινιά και που όλοι θέλαμε αυτό που γίνεται τώρα!

Δεν ανταλλάξαμε ποτέ την Περηφάνια μας με ψεύτικες χαρές, ο κόσμος του ΟΦΗ πάντα αντιδρούσε, πάντα πολεμούσε και ποτέ δεν αποδέχθηκε - τουλάχιστον συνειδητά - τις σκιές (και τα διαστημικά προγράμματα), ασχέτως με το ότι εξαπατήθηκε κάποιες στιγμές.

Περιμένουμε λοιπόν με μεγάλη υπομονή και πίστη έναν Ο.Φ.Η που θα εκπροσωπεί επάξια και υπερήφανα την Κρήτη, αλλά και την Ελλάδα ολόκληρη!

Έναν ΟΦΗ ανεξάρτητο, καθαρό, περήφανο, που θα είναι το καμάρι όλων των Κρητικών.

Τις θεωρίες συνωμοσίας, περί οικογένειας, ρουβλιών, κτλ, αφήστε τα κατά μέρος ορισμένοι, γιατί καλό το παραμύθι σας, αλλά χωρίς δράκο.

Επίσης, θέλω να αναφερθώ στο θέμα ότι κάποιοι άλλοι ενοχλήθηκαν, λέει, για την παρουσία της πολυμελής αποστολής στην εκδίκαση της ένστασης για το θλιβερό θέμα με τον Αιγινιακό.

Ε τι να κάνουμε κύριοι, εμείς δεν έχουμε υπουργούς να αποφασίζουν την παραμονή μας εν μια νυκτί, ούτε φίλους στην ΕΠΟ και στα διαιτητικά δικαστήρια, να μας χαϊδεύουν τα αυτιά.

Δεν έχουμε φίλους να κρύβουν φακέλους στα συρτάρια, να κλείνουν τα μάτια σε αδειοδοτήσεις, να μας κανονίζουν διαιτησίες και αλλά πολύ γνωστά και ωραία.

Ως γνωστόν βέβαια στην Ελλάδα έτσι λειτουργεί το σύστημα, αλλά η νέα εποχή στον ΟΦΗ θέλει να το αλλάξει αυτό και να παίζει μόνο εντός αγωνιστικού χώρου, κερδίζοντας το σεβασμό και όχι απαιτώντας τον.

Ακόμη όμως και αν καταφέρετε - με το έτσι θέλω - να καταδικαστεί η ομάδα με τις σαθρές και γελοίες κατηγορίες, έναντι καραμπινάτων υποθέσεων που έχουν βγει τα προηγούμενα χρόνια, θα πρέπει να γνωρίζετε ότι τώρα είμαστε πιο δυνατοί από κάθε άλλη φορά.

Τι έχει γίνει ρε παιδιά εκεί στα κέντρα αποφάσεων; Τι είναι αυτό που σας φοβίζει τόσο πολύ και θέλετε να το χτυπήσετε;

Φοβάστε την πραγματική εξυγίανση του ποδοσφαίρου, με ανθρώπους τύπου Μπουση που θα έρθουν στο μέλλον, όταν λειτουργήσει αυτό το «ΝΕΟ» που είναι πραγματική επένδυση για το ποδόσφαιρο και όχι επένδυση συμφερόντων και ιδιωτικών στρατών, ώστε να δίνουν πρόσβαση σε κανάλια, εφημερίδες, κυβερνήσεις, δημόσια έργα, κτλ, κτλ;

Και για μια άλλη μερίδα ανθρώπων θα πω, μείνετε όπως είστε, προσωπικά δεν με απασχολεί, βγάλτε όσο κόμπλεξ θέλετε, βγάλτε πανό, χαρείτε που κερδίσατε τον ΟΦΗ, φωνάξτε για αφανισμούς, κράξτε από ραδιόφωνα, τηλεοπτικές εκπομπές, φωνάξτε για Β εθνικές, αλλά όπως ξαναέγραψα και παραπάνω, οι περισσότεροι ζείτε με δανεικές χαρές.

Και όπως λέει και η μαντινάδα:

Δεν τα ζηλεύω τα ψηλά,
κι ας βρίσκομαι στον πάτο.
Γιατί η π@@να η ζωή
φέρνει τα πάνω κάτω!

Υγ. Και όσο κάποιοι βρίζετε εν χορώ την Κρήτη, εγώ σας θα σας απαντώ: Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ και εκεί έχει χυθεί αίμα ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΡΗΤΙΚΩΝ.

Oficrete