Oficrete

Το μέλλον έχει όνομα

Το κεφάλαιο άνοδος έκλεισε θετικά για τον Ο.Φ.Η, όλοι χαρούμενοι, όλοι ευτυχισμένοι για την επιστροφή εκεί που αξίζει στην ομάδα μας.
Ετικέτες:

Αλλά μην ξεχνάμε ότι στον Ο.Φ.Η και με τον Ο.Φ.Η δεν πλήττεις και δεν βαριέσαι ποτέ!

Το αυτονόητο, λοιπόν, είναι ότι η επόμενη ημέρα στις δικές μας σκέψεις και όχι μόνο, περιλαμβάνει το Νίκο Παπαδόπουλο να συνεχίζει στο τιμόνι της ομάδας και να την οδηγεί ως καπετάνιος στη Super League, αλλά και ως άξιος μαθητής του αξέχαστου Μίστερ σε υγιείς βάσεις, μόνο που αυτό δεν εξαρτάται από τον ίδιο, αν και σίγουρα το θέλει, αλλά πρέπει να γίνει σωστά.

Τα συναισθήματα του και η αγάπη για τον Ο.Φ.Η τον κράτησαν όλο αυτόν τον καιρό στην ομάδα, απαρνήθηκε πολλά, έβαλε πλάτη σε ακόμη περισσότερα, πάλεψε, πίστεψε, και άφησε την καρδιά του να τον οδηγήσει.

Προδομένος ο Νίκος από το καλοκαίρι που πέρασε, καθώς το πιο βασικό από όσα του υποσχέθηκαν αυτοί με τους οποίους συμφώνησε να παραμείνει, δεν υλοποιήθηκε και δεν ήταν άλλο πέραν της οικονομικής στήριξης και διοικητικής ηρεμίας, ώστε να μην υπάρξουν προβλήματα με το αγωνιστικό, κάτι το οποίο γκρεμίστηκε σε 1-2 μήνες από την στιγμή που συμφώνησαν.

Κακά τα ψέματα, αυτό που έχει κάνει μαζί με τους ποδοσφαιριστές, εγώ δεν θα το πω μικρό θαύμα, όπως ο ίδιος το έχει πει, εγώ το λέω κατάθεση ψυχής, αυταπάρνηση, φιλότιμο, μέταλλο που είναι ότι ακριβώς ζητάμε να βλέπουμε από τον Ο.Φ.Η μέσα στο γήπεδο!

Και ερχόμαστε στο σήμερα και στο αύριο ξεκινώντας με αυτό που έγινε στο γήπεδο του Απόλλωνα Πόντου, μετά την εξασφάλιση της ανόδου και τα πανηγύρια των ποδοσφαιριστών.

"Προπονητή με …………έχεις Όμιλε, για πάντα στην ομάδα Παπαδόπουλε" τραγουδούσαν οι παίκτες και έδειξαν την ευγνωμοσύνη, το δέσιμο, την πίστη και την στήριξη τους στο πρόσωπο του (γίνονται τέτοια πράγματα στις μέρες μας);

Άρα, τίποτα δεν είναι τυχαίο, κόσμος, παίχτες, με μια φωνή λέμε το ίδιο πράγμα!

Για πάντα στην ΟΦΑΡΑ Παπαδόπουλε!

Ενδεχομένως, το λένε και στη διοίκηση, αλλά η ουσία είναι να το πουν εμπράκτως και οι μέτοχοι όχι μόνο με λόγια.
Αν αναλύσουμε τις δηλώσεις που έχει κάνει τον τελευταίο καιρό είναι ξεκάθαρες: "θέλω να μείνω στον Ο.Φ.Η, μπορώ και θα κάνω έργο, αλλά δεν μπορώ με αυτές τις συνθήκες".
Ποιος θα αναλάβει να μιλήσει με αυτόν τον άνθρωπο, ώστε να τον κάνει να παραμείνει στην ομάδα και τι εχέγγυα θα του δώσει;
Πώς θα τον κάνει να πειστεί ότι οι περσινές καταστάσεις και όλο αυτό που πέρασε, δεν θα ξανάρθουν;

Το όραμα του Ο.Φ.Η πλέον βρίσκεται στα χέρια των μετόχων και δεν θα τους πω (α)μέτοχους όπως κάποιοι τους βάφτισαν, διότι είναι μέτοχοι με τις οποίες ευθύνες τους βαραίνουν.
Κακά τα ψέματα, τα εγγυημένα έσοδα από τη Super League δεν έλυσαν τα προβλήματα του Ο.Φ.Η και θα χρειαστούν χρήματα ώστε η ομάδα να προχωρήσει με ενότητα σε όλα τα επίπεδα!

Τίποτα δεν είναι εύκολο για το μέλλον, αλλά αυτή η ομάδα έχει τις βάσεις για να κάνει κάτι καλό με τον προπονητή που διαθέτει, και με κορμό που μπορεί να αντεπεξέλθει εύκολα με μικρές προσθήκες στις απαιτήσεις της SL. Υπάρχει το δέσιμο, η χημεία και το DNA που χρόνια τώρα δεν υπήρξαν στην ομάδα και που πολλές ομάδες με οικονομικά πολλαπλάσιο ρόστερ δε διαθέτουν.

Εύχομαι ο Νίκος Παπαδόπουλος να μείνει στην ομάδα, αλλά να το κάνει με τις προϋποθέσεις που θέλει και ζητάει .

Το όνομα του θα ακουστεί και θα συζητηθεί έντονα τις επόμενες εβδομάδες, καθώς πλέον αποτελεί μήλον της έριδος για πολλές ομάδες και σίγουρα θα έχει δελεαστικές προτάσεις, αφού η αξία του πλέον είναι αποδεδειγμένη και όλοι αναμφίβολα γνωρίζουν ότι πρόκειται για έναν εξαιρετικό προπονητή με μέλλον.

Η περίπτωση που ο (δικός μας) Νίκος δε θα συνεχίσει μαζί μας, κάτι που πραγματικά απεύχομαι και δεν θέλω ούτε καν να σκέφτομαι, ίσως να φέρει αλυσιδωτές αντιδράσεις σε πολλά επίπεδα.

Και με απλά λόγια για να καταλαβαινόμαστε…
Αν θα υπάρξει επόμενη ημέρα με Παπαδόπουλο, δεν εξαρτάται από αυτόν και σίγουρα δεν θα ξαναμπεί στη διαδικασία να ξαναπεράσει ότι πέρασε, ούτε αυτός αλλά ούτε και οι ποδοσφαιριστές.
Ας έρθουν λοιπόν κοντά όλοι και να δουν ότι, επιτέλους, υπάρχει όραμα για αυτήν την ομάδα και υπάρχει ο άνθρωπος που μπορεί να το εγγυηθεί αποδεδειγμένα.

ΤΟΝ ΝΙΚΟ ΚΑΙ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΣ

Δείτε το Video

Oficrete