Oficrete

Αλλαγή ιδιοκτησιακού στον Ο.Φ.Η.!

Ο Μανώλης Φωτάκης δεν θέλει ιδιαίτερες συστάσεις στον κόσμο του Ο.Φ.Η., γνωστά όλα όσα έχει προσφέρει στο παρελθόν στην ομάδα μας, ίσως εγώ λόγω της προσωπικής φιλίας μαζί του να γνωρίζω κάποια πράγματα παραπάνω, τα οποία με υποχρεώνουν να τον αναφέρω σαν ένα από τα ελάχιστα παραδείγματα ανθρώπων που διαχρονικά έβαλαν το καλό του Ο.Φ.Η. πάνω από το δικό τους, που ποτέ δεν χρησιμοποίησαν τον Ο.Φ.Η. για δημόσιες σχέσεις, που δεν προσπάθησαν να τα έχουν καλά με όλους (να είστε καχύποπτοι με όσους τα έχουν καλά με όλους – στην καλύτερη περίπτωση είναι γλείφτες και στην χειρότερη ρουφιάνοι) και είχαν πάντα το θάρρος της γνώμης τους.
makrabet 300x250

Αφορμή το προχθεσινό του άρθρο, που πραγματικά αποτύπωσε όλη την αλήθεια για όσους γνωρίζουν να διαβάζουν ΚΑΙ πίσω από τις λέξεις, τα νοήματα. Εγώ απλά θέλω να συνοψίσω και να υπογραμμίσω ορισμένα από αυτά τα νοήματα, θέλοντας να δώσω αφορμή σε εσάς για να ανοίξουμε επιτέλους μια εποικοδομητική συζήτηση για το ιδιοκτησιακό καθεστώς του Ο.Φ.Η.!

Για να βρεθεί επενδυτής στον Ο.Φ.Η. απαιτούνται τα εξής:

Α) Πρακτικό Δ.Σ. που θα αποτυπώνεται η βούληση των μετόχων για ΠΩΛΗΣΗ του πλειοψηφικού πακέτου.

Β) Τα οικονομικά στοιχεία της ΠΑΕ με ΑΚΡΙΒΕΙΑ, κατόπιν εξονυχιστικού ελέγχου από αναγνωρισμένη λογιστική εταιρία.

Αν υπάρξουν αυτά τα δύο, θα μπορέσει να γίνει ένα διευρυμένο business plan της ΠΑΕ (έχω πολλές ιδέες πάνω σε αυτό που περιλαμβάνουν ολική αναδιοργάνωση της ομάδας, από τμήματα υποδομών, σκάουτινγκ και μάρκετινγκ έως τον εκσυγχρονισμό υποδομών και ανέγερση νέου γηπέδου), με το οποίο θα μπορέσουμε να ζητήσουμε στήριξη από τους θεσμικούς φορείς της Κρήτης (Περιφέρεια, Δήμος) και κατόπιν να αναζητήσουμε διάδοχη κατάσταση, παρουσιάζοντας ένα βιώσιμο πλάνο και αποδεικνύοντας αυτό που ΟΛΟΙ σιγοψιθυρίζουμε, αλλά ουδείς έχει καταφέρει να αποτυπώσει σε μια κόλλα χαρτί: ΠΩΣ Ο Ο.Φ.Η. ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΤΗΝ ΠΙΟ ΥΠΟΤΙΜΗΜΕΝΗ ΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΗ ΑΛΗΘΙΝΑ ΜΕΓΑΛΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΕ ΑΥΤΟ!

Οι ενστάσεις που υπάρχουν είναι οι εξής:

Α) Οι νυν μέτοχοι θέλουν να πουλήσουν ή απλά λένε όσα λένε για λαϊκή κατανάλωση; Το ΔΣ είναι γαντζωμένο στην καρέκλα ή θέλει να διευκολύνει μια προοπτική αλλαγής ιδιοκτησιακού;

B) Οι διάφοροι «περίεργοι» που είναι πίσω από όλη αυτή την κατάντια του Ο.Φ.Η. τα τελευταία χρόνια, πίσω από υποβιβασμούς, πίσω από ηθικούς και αγωνιστικούς διασυρμούς, πίσω από τα χρέη που δημιουργούνται «ουρανοκατέβατα», πίσω από την χειραγώγηση της κοινής γνώμης και άλλα πολλά, είναι διατεθειμένοι να αφήσουν την ΔΥΝΑΜΗ που τους δίνει ο Ο.Φ.Η. σε τοπικό επίπεδο; Διότι ΔΕΔΟΜΕΝΑ ο Ο.Φ.Η. ανοίγει «πόρτες», πολλές «πόρτες» σε ΤΟΠΙΚΟ επίπεδο, παρέχοντας ΔΥΝΑΜΗ ΕΞΟΥΣΙΑΣ σε όσους τον ελέγχουν!

Γ) Όλοι εσείς εκεί έξω που έχετε κουραστεί από απένταρες διοικήσεις διαχειριστών «3ετους εξυγίανσης» (οι οποίες το μόνο που κάνουν με ΑΣΦΑΛΕΙΑ είναι να αυξάνουν το χρέος, προκειμένου να καθιστούν τον Ο.Φ.Η. μια κάκιστη επένδυση και να αποθαρρύνουν πιθανούς επενδυτές, αφήνοντας την ΕΞΟΥΣΙΑ που παρέχει ο Ο.Φ.Η. σε μια παρεούλα), είστε διατεθειμένοι να στηρίξετε μια προσπάθεια με ΥΓΕΙΑ και ελεγχόμενο ρίσκο ή προτιμάτε την σιγουριά του οφάκου της παραμονής στην Σούπερλιγκα προσκυνώντας αφεντικά και αυξάνοντας το χρέος;

Oficrete