Oficrete

Αρκούδες, Τίγρεις και Παιδοβούβαλα

Τώρα σοβαρά, τι μπορεί να γράψει κανείς για ένα παιχνίδι Ο.Φ.Η. – Απόλλων Λάρισας;
makrabet 300x250
Και μόνο το γεγονός πως ο Ο.Φ.Η. έφτασε να αγωνίζεται στην ίδια κατηγορία με τον Απόλλωνα της Λάρισας δεν εμπνέει για πανηγυρισμούς. Γενικότερα έχω γράψει και στο παρελθόν πως ακόμα και η 1η θέση δεν είναι για πολλές… εξαλλοσύνες και ταρατατζούμ. Κάναμε το αυτονόητο, ρίχνουμε ένα χαμόγελο και επιστρέφουμε στην κανονικότητα.

Το θέμα είναι τα εγκλήματα του παρελθόντος να έχουν γίνει μάθημα και να μην επαναληφθούν.

* Να μην τολμήσει κανείς παράγοντας να δημιουργήσει ξανά χρέος στον Ο.Φ.Η. και αν το κάνει να επιβαρυνθεί προσωπικά ο ίδιος με αυτό ή να μπει φυλακή. Ούτε μισό ευρώ όμως… Ειδικά όταν έχουμε να κάνουμε με ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΣ. Ακόμα και για το όποιος χρέος υπάρχει σήμερα, θα πρέπει να δούμε ποιος/ποιοί και πώς το δημιούργησε/αν.

* Να μην διανοηθεί ουδείς να εμπλέξει ξανά τον Ο.Φ.Η. σε στοιχηματικές μαφίες και να παρατηρούμε φαινόμενα του πρόσφατου παρελθόντος με κάτι ματσάκια Καλλονή – Ο.Φ.Η. να είναι ο άσος στο 1.05 και Λεβαδειακού – Ο.Φ.Η. να έχουν παίξει μέχρι και οι ντελιβεράδες σουβλακίων της Λιβαδειάς 2-1 ακριβές σκορ.

* Να μην περάσει ούτε από το μυαλό κάποιου να «δέσει» τον Ο.Φ.Η. σε άρματα, είτε αυτά είναι Αρκούδων, είτε Τίγρεων, είτε Παιδοβούβαλων. Δανεικά «σαπάκια», φιλικά παιχνίδια και «τυφλή» στήριξη στην γραμμή του άρματος σε κάθε ψηφοφορία της Λίγκας ΔΕΝ αρμόζουν στην ιστορία και το μέγεθος του Ο.Φ.Η.!

Αν δεν έχουμε βάλει μυαλό, σύντομα θα βρισκόμαστε πάλι αντιμέτωποι με παιχνίδια – παρωδίες κόντρα σε ομάδες παρωδίες. Ομάδες όχι ποδοσφαιρικές ασφαλώς… Ποδοσφαιριστής είναι κάποιος που μπαίνει στον αγωνιστικό χώρο να παίξει την μπαλίτσα του και να παλέψει για τη νίκη. Όταν πριν την σέντρα έχει «σπρώξει»… μαρουλάκι στον άσο (-3.5 asian hp) @ 2.075, το over 3.5 @ 1.95 και το ακριβές σκορ 4-0 @ 8.50, τότε είναι κάτι άλλο. Και παρατηρούμε φαινόμενα μαρκαρίσματος με τα μάτια στο κέντρο, λάθος συγχρονισμού στα… πηδήματα στις… στημένες μπάλες και ξαφνικής μεταβολής στην απόδοση από ημίχρονο σε ημίχρονο. Γενικά μιλάω ασφαλώς, τυχαία όλα τα παραδείγματα.

Κλείνω με την μεγαλύτερη ΜΑΓΚΙΑ του Νίκου Παπαδόπουλου φέτος. Δεν ήταν η μπαλάρα που έπαιξε σε πολλά παιχνίδια ο Ο.Φ.Η.! Δεν ήταν η άριστη διαχείριση του ρόστερ! Δεν ήταν η αναγέννηση παικτών όπως οι Ντίνας, Κουτσιανικούλης, Μαχαίρας, Μάνος, Βουό, Παπαστεριανός, Ποτουρίδης, Μπολάκης κλπ., οι… μετοχές των οποίων είχαν «χτυπήσει» limit down πριν λίγους μήνες. Δεν ήταν το εξαιρετικό κλίμα στα αποδυτήρια. Δεν ήταν η ψυχραιμία στις δύσκολες καμπές (πριν το παιχνίδι με τον Κισσαμικό τον Ιανουάριο, μετά την ήττα από τον Απόλλωνα Λάρισας) και στις απληρωσιές (μόνιμες). Δεν ήταν αυτά και άλλα τόσα που έκανε κατά την διάρκεια της σεζόν…

Ήταν πως ΑΠΑΝΤΕΣ παραδέχονται τον Ο.Φ.Η. σαν την ΚΑΘΑΡΟΤΕΡΗ στοιχηματικά / παρασκηνιακά ομάδα της Φούτμπολ Λιγκ! Ακόμα και στο ΜΟΝΑΔΙΚΟ παιχνίδι που μας ενέπλεξαν, είναι ΚΟΙΝΗ παραδοχή πως ο Ο.Φ.Η. δεν είχε την παραμικρή συμμετοχή, αλλά ότι έγινε, έγινε σε συνεννόηση αποκλειστικά με παίκτες της φιλοξενούμενης ομάδας.

Δείτε το Video

Oficrete