Oficrete

Κάτι περισσότερο από ομάδα

Το oficrete.gr δεν ήταν απόφαση της στιγμής, αντιθέτως υπήρχε στο μυαλό μου αρκετά χρόνια.
makrabet 300x250
Είναι δύσκολο να καταλάβει κάποιος που δεν έζησε τα χρόνια της ιντερνετικής παρέας κάπου μεταξύ 2000 – 2003, είναι ανώφελο να εξηγήσω σε κάποιον που δεν συμμετείχε στους αγώνες της παρέας αυτής για την απεμπλοκή του Ο.Φ.Η. από τριτοκοσμικές καταστάσεις, είναι αδύνατο να αναλύσω περισσότερα σε όσους δεν βίωσαν τα πρώτα χρόνια της ανεξαρτησίας, τις ατελείωτες Κυριακές με τσικουδιές, ομελέτες με απάκι (μου χρωστά ακόμα ένα στοίχημα ο σύντεκνός μου…), με μαντολίνα, με Θύρα 4 (να κάνουμε χαβαλέ και να φωνάζουμε για τον Ο.Φ.Η. χωρίς να μας απασχολεί το αποτέλεσμα…) και κυρίως με φίλους καλούς.

Το συμπέρασμα είναι πως για εμάς ο Ο.Φ.Η. είναι κάτι πολύ περισσότερο από μια απλή ομάδα
, είναι μια σχέση ζωής. Περισσότερο από μια απλή ομάδα όμως υπήρξε ο Ο.Φ.Η. και για το ελληνικό ποδόσφαιρο για πολλά χρόνια… Δυστυχώς εκείνες τις εποχές δεν υπήρχαν youtube, facebook – ούτε καν ίντερνετ! Είχαμε και έχουμε όμως μνήμη. Μνήμη, σε συνδυασμό με όρεξη και αγάπη για να αποτυπώσουμε όλα όσα ζήσαμε με τον Όμιλο και να τα συνδέσουμε με την σημερινή εποχή και τις δύσκολες στιγμές που εξακολουθεί να βιώνει ο σύλλογος (παρά την επιστροφή μας εκεί που αυτονόητα ανήκουμε…). Να θυμηθούν οι παλαιοί, αλλά κυρίως να μάθουν οι νέοι...

Η συνάντησή μου με τον καλό φίλο Γιάννη Τσατσάκη ήταν το έναυσμα για να ξεκινήσει αυτή η νέα προσπάθεια. Μια δική μου κουβέντα, μια ερώτηση του Γιάννη, ένα τηλέφωνο και βγάλαμε και οι δύο laptop και χαρτάκια για… σημειώσεις. Θέλω να ξεκαθαρίσω πως η νέα αυτή προσπάθεια είναι προϊόν αγνής αγάπης για τον Ο.Φ.Η. και τίποτα περισσότερο. Είναι ένα site από Ομιλίτες προς Ομιλίτες, με απόλυτη ελευθερία απόψεων και φιλοδοξούμε να το «χτίσουμε» παρέα με όλους εσάς και να το βελτιώνουμε καθημερινά!

Δεν ανταγωνιζόμαστε κανέναν, δεν θέλουμε να διχάσουμε, θέλουμε να ενώσουμε, χωρίς όμως να κάνουμε δημόσιες σχέσεις ή να… χαϊδεύουμε αυτιά. Χρειαζόμαστε τις παρατηρήσεις, την κριτική, αλλά και την συμμετοχή σας (μπορείτε ανά πάσα στιγμή να γίνετε αρθρογράφοι μέσα από την στήλη «Τα παιδιά της 4», στέλνοντας μας το άρθρο σας στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. , αρκεί να έχουμε τα στοιχεία σας).

Είμαι υποχρεωμένος να πω ένα τεράστιο ευχαριστώ σε ΟΛΟΥΣ τους Ομιλίτες που συμμετέχουν από καρδιάς στο oficrete.gr και ακόμα περισσότερο στην μοναδική κοπελιά που έχουμε στην παρέα, την Μαρίνα Γεροντή, η οποία μπορεί να μην φαίνεται στην… βιτρίνα, αλλά ο ρόλος της είναι κομβικός.

Στόχος είναι με το πέρασμα του χρόνου η παρέα να μεγαλώσει και αυτό να συμπέσει με την επιστροφή του Ο.Φ.Η. μας εκεί που η ιστορία και η δυναμική του απαιτούν.

Oficrete