Oficrete

Ο.Φ.Η.: Άποψη για ρόστερ 2020 – 21!

Έχουμε ακόμα δύο εβδομάδες να ξεκινήσουν τα play off και να μπούμε σε αγωνιστικούς ρυθμούς, οπότε συνεχίζω από εκεί που το άφησα στο προηγούμενο άρθρο.
makrabet 300x250

Για μεταγραφές μιλήσαμε πριν λίγες μέρες, πάμε να δούμε και ένα εφικτό ρόστερ για τη νέα σεζόν. Να μην αναφέρω κάθε φορά πως αφήνω επίτηδες εκτός συζήτησης πανδημίες, σεισμούς και καταποντισμούς, όπως επίσης πως ότι αναφέρω είναι καθαρά προσωπικές απόψεις όπως θα τις εξέφραζα σε μια ποδοσφαιροπαρέα.

Απευθείας στο «ζουμί», πάμε στο… δικό μου ρόστερ!

ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΕΣ: Σωτηρίου, Γουόλι, Σηφάκης

ΠΛΑΓΙΟΙ ΜΠΑΚ: Μαρινάκης, Ουές, Κατράνης (ή άλλη μεταγραφή βασικού αριστερού μπακ), Κοροβέσης.

ΣΤΟΠΕΡ: Σελίμοβιτς (ή άλλη μεταγραφή βασικού στόπερ), Κουτρουμπής, Γιαννούλης, Βαφέας.

ΜΕΣΟΙ: Μεγιάδο, Στάικος, Σακόρ, Νέιρα, Νίλι, Ναμπί.

ΕΞΤΡΕΜ: Σεμέδο (ή άλλη μεταγραφή βασικού εξτρέμ), Τσιλιανίδης, Έφορτ, Φερέιρα, Νοικοκυράκης.

ΦΟΡ: Φιγκειρέδο, Μάνος (ή άλλη μεταγραφή ισάξιου με Φιγκειρέδο φορ).

ΔΑΝΕΙΚΟΙ: Περδίκης, Μακριδάκης, Μίγγος, Σουρνάκης, Καλαϊτζάκης, Κουράκης.

ΠΙΘΑΝΕΣ ΕΞΤΡΑ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΜΕ ΔΑΝΕΙΣΜΟ: Ιατρούδης (τον αποκτάς και τον αφήνεις ένα χρόνο δανεικό Εργοτέλη ή αλλού να βρει ρυθμό), Γρηγοροπουλος (20 ετών, δεξί μπακ που καλύπτει όλη την πλευρά, τον αποκτάς και τον αφήνεις δανεικό SL2 στα Τρίκαλα που αγωνίζεται). Για Αποστολόπουλο Πανσερραϊκού και πάλι δεν αναφέρω κάτι διότι δεν γνωρίζω τι γίνεται με Ολυμπιακούς και λοιπούς μνηστήρες…

Μιλάμε για ρόστερ 24 παικτών, μαζί με τερματοφύλακες! Οτιδήποτε παραπάνω για εμένα είναι μη λειτουργικό… Και αν δείτε υπάρχουν πολυθεσίτες παίκτες που καλύπτουν κάθε πιθανή ανάγκη. Μερικά παραδείγματα:

* Στόπερ μπορεί να παίξει και ο Μαρινάκης αν υπάρξει ανάγκη! Ευκολάκι και να παίξουμε με 3 πίσω αν θέλουμε με Μαρινάκη – Σελίμοβιτς (ή…) – Γιαννούλη και τους Ουές – Κοροβέση πχ να παίζουν όλη την πλευρά.

* Δεξί μπακ εκτός από Μαρινάκη και Ουές, μπορεί κάλλιστα σε αν γίνει το απίθανο να λείπουν και οι δύο να αγωνιστεί ο Νίλι (έχει παίξει πολλές φορές την θέση). Αριστερά εκτός από Κατράνη (ή..), Κοροβέση μπορεί να παίξει ο Ουές (αφήνω Γιαννούλη έξω…).

* Μεσαία γραμμή ο Νίλι ξεκινά από πάγκο, αλλά μπορεί να παίξει και με Νέιρα και με Ναμπί. Τριγωνάκι που θα παίζουν οι 2! Κάτι αντίστοιχο με τους Μεγιάδο/Σακόρ/Στάικο πιο πίσω, μόνο που παίζει ο ένας. Και αν απουσιάσουν ταυτόχρονα δύο από τα 3 «Ν», μπορούμε εύκολα να παίξουμε με δύο από Μεγιάδο/Σακόρ/Στάικο και το ένα «Ν» στην κορυφή. Γενικά μια 6άδα μεσαία γραμμή που βγάζει πολλά σχήματα και δίνει πολλές επιλογές!

* Φορ μπορεί να παίξει εύκολα και ο Έφορτ, που ουσιαστικά μας καλύπτει σε δύο θέσεις (ξεκινώντας από τον πάγκο) και δίνει και τον απαραίτητο χρόνο στον Φερέιρα να αποθεραπευτεί.

Ανέφικτο ρόστερ; Δε νομίζω… Με δεδομένο πως Ουές είναι κλεισμένος, Νίλι αν έχω καταλάβει σωστά επίσης είναι κλεισμένος, ενώ δεν υπάρχει σοβαρή πρόταση για κάποιον παίκτη μας, οι σοβαρές δυσκολίες/ερωτηματικά είναι οι εξής:

* Να κρατήσεις ή να αντικαταστήσεις τον Σεμέδο.
* Να υπογράψεις τον Έφορτ που μένει ελεύθερος και η καλύτερη πρόταση που έχει είναι από Ατρόμητο.
* Να πάρεις ένα στόπερ να σου κάνει διαφορά (Σελίμοβιτς στο παράδειγμά μας, ανέφερα πολλά ονόματα στο προηγούμενο άρθρο).
* Να πάρεις ένα βασικό αριστερό μπακ (Κατράνης στο παράδειγμά μας, πολλά ονόματα και εδώ στο προηγούμενο άρθρο).

Θεωρώ απίθανο να είναι έστω και στο 60% το ρόστερ μας έτσι - πιθανότατα πάμε σε αρκετές αλλαγές και με παίκτες που δεν γνωρίζουμε. Εσείς κράξτε ελεύθερα, αλλά γράψτε γνώμες να το εμπλουτίσουμε!

Oficrete