Oficrete

Ο.Φ.Η., στοίχημα και ψεκασμοί

Ακούω όλες τις θεωρίες συνομωσίας, αλλά να είμαι ειλικρινής ποτέ δεν πίστεψα σε κάποια από αυτές. Άντε να μπήκε ορισμένες φορές στον πειρασμό να «ψαχτώ», αλλά μέχρι εκεί…
makrabet 300x250

Ήθελα να γράψω αυτό το άρθρο από πέρυσι και να είναι μικρό και περιεκτικό. Η αφορμή δόθηκε μεγαλοπρεπώς μετά από το παιχνίδι με τον Ατρόμητο, όταν είδα για 2η φορά φέτος (τα ίδια διάβαζα και μετά τη «γκέλα» με τον Παναιτωλικό) διάφορα προφίλ στα social, αληθινά και ψεύτικα, να κάνουν αναρτήσεις και να σχολιάζουν δημοσιεύσεις γράφοντας «το στοίχημα παιδιά φταίει και αφήσαμε να μας ισοφαρίσουν, είχαν βάλει 2πλό ημίχρονο και Χ τελικό» και «μην ξεχνάτε την χορηγία της φανέλας μας» και άλλα παρόμοια.

Θα σας προτρέψω να μπείτε στα προφίλ των ανθρώπων που τα γράφουν όλα αυτά και να δείτε άλλα σχόλιά τους. Θα καταλάβετε πολλά για την «κατρακύλα» της κοινωνίας και του κράτους στο οποίο ζούμε. Ναι, αυτοί οι άνθρωποι ψηφίζουν. Πάντως αρχίζω να θέλω να ψαχτώ για το θέμα των ψεκασμών, άλλη εξήγηση δεν βρίσκω.

Να το ξεκαθαρίσουμε. Ο Ο.Φ.Η. εδώ και δύο χρόνια είναι Η ΠΙΟ ΚΑΘΑΡΗ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΗ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΑ. Να το ξαναγράψω; Ο Ο.Φ.Η. εδώ και δύο χρόνια είναι Η ΠΙΟ ΚΑΘΑΡΗ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΗ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΑ. Μπορεί σε αυτή την κορυφή να υπάρχουν πολλές ομάδες, δεν αντιλέγω, αλλά μόνο σε ισοβαθμία με ΜΗΔΕΝ «πειραγμένα» παιχνίδια και με τον Ο.Φ.Η. να έχει την ισοβαθμία (εξ’ ορισμού).

Δε μπορώ προφανώς να αποκλείσω μεμονωμένα κάποιος παίκτης μας να έχει κάνει ομορφιά σε παιχνίδι αδιάφορο βαθμολογικά, για παράδειγμα στα περσινά πλέι – οφ. Να έχει παίξει καμιά κόκκινη ρε αδερφέ και να αποβληθεί ή κάνα πέναλτι ή κάτι άλλο και να χόρεψε μόνος του τσάμικο σε κάνα γκολ που φάγαμε (πάντως αν υπήρξε τέτοιος, έφυγε). Αλλά σε επίπεδο διοίκησης και οργανωμένου «πειράγματος» δεν υπάρχει, ούτε θα υπάρξει ΤΟ ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ.

Και πιστέψτε με, λόγω της ενασχόλησής μου πολλά χρόνια με τον χώρο, ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΑ θα γίνει το παραμικρό και δεν θα το μάθω. Έστω εκ των υστέρων. Και γίνονται ΠΟΛΛΑ (αν και η SL έχει «καθαρίσει» σε μεγάλο βαθμό συγκριτικά με το πρόσφατο παρελθόν – χαμός γίνεται στην SL2). Όχι από τον Ο.Φ.Η. όμως, που αποτελεί ομάδα ΚΟΣΜΗΜΑ ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ.

Να το κλείσουμε επομένως εδώ αυτό το θέμα και να μην το ανοίξουμε ξανά.

Για την φανέλα που λένε, ας τους ενημερώσει κάποιος πως οι μισές ομάδες του πλανήτη διαφημίζουν στοιχηματικές εταιρίες στην φανέλα τους. Καθαρή εμπορική συμφωνία, με τις στοιχηματικές ΠΡΟΦΑΝΩΣ να γνωρίζουν πως δεν υπάρχει καλύτερη διαφήμιση από την φανέλα μιας ομάδας με κόσμο και τις ομάδες να γνωρίζουν πως οι στοιχηματικές διαθέτουν υψηλά διαφημιστικά μπάτζετ.

Το περίεργο ξέρετε ποιο είναι; Πως αυτά τα τυπάκια που γράφουν όσα γράφουν δεν θα θυμάμαι να σχολιάζουν όταν με τίμιες διοικήσεις στο παρελθόν (που μας έριξαν Γ΄ Εθνική στο τέλος και ακόμα αμαρτίες τους πληρώνουμε και παρ’ όλα αυτά εξακολουθούν να μιλούν δημοσίως για Ο.Φ.Η.) βλέπαμε να ανοίγει ο άσος της Καλλονής και του Λεβαδειακού κόντρα στον Ο.Φ.Η. στο 2.50 και να κλείνει στο 1.20 για παράδειγμα (δεν αφήνω κανένα υπονοούμενο, απλό γεγονός αναφέρω). Και εκεί μιλάμε για δεκάδες παιχνίδια. Δυστυχώς τότε δεν υπήρχε oficrete να τα αναδείξει, με την ενημέρωση να είναι μονοπωλιακού χαρακτήρα και όπως λένε κάποια φίλοι και εγώ ΔΕΝ υιοθετώ, πλήρως ελεγχόμενη.

Oficrete