Oficrete

Ο Φερέιρα, η Κούλα και ο ΑΡΔ

Σέβομαι όλες τις ομάδες και δεν τις ξεχωρίζω σε μικρές και μεγάλες, αλλά σε πλούσιες και φτωχές.
makrabet 300x250

Συγκυρίες έκαναν τον όποιο Ολυμπιακό πλούσιο σε μια δεδομένη χρονική στιγμή και με τα πλούτη του κατέκτησε τίτλους, έφτιαξε οπαδούς, μεγάλωσε και παραμένει έως σήμερα πλούσιος σύλλογος. Σε αντίθεση με τον εξίσου ιστορικό Εθνικό, για παράδειγμα…

Η ΑΕΚ, λοιπόν, είναι μια πλούσια ομάδα, αλλά δε με απασχολεί. Τη σέβομαι, όπως σέβομαι και τον Γρανίτη Αγίας Μαρίνας, τον Ομβριανό Πετροκεράσων, τη Ρεάλ Μαδρίτης και την Λίβερπουλ. Αρκεί να συμπεριφέρεται σαν ΑΕΚ και όχι σαν Κούλα, μια κακομαθημένη νεόπλουτη κόρη ενός εφοπλιστή διαπλεκόμενου μπαμπά.

Σέβομαι και τους δημοσιογράφους. Υπάρχουν άνθρωποι – διαμάντια στον κλάδο αυτό, όπως και σε κάθε επάγγελμα. Ταμπέλες δεν κολλάω. Υπάρχουν όμως και οι ΑΡΔ… Οι ΑΡΔ που δουλειά τους είναι να παραπληροφορούν, να αναπαράγουν ό,τι είδηση τους δώσει ο «μπαμπάς» (χωρίς καν να την διαβάσουν οι ίδιοι) και να δημιουργούν «κλίμα». Και στον αθλητισμό και στην πολιτική.

Γιατί τα γράφω αυτά; Διότι διάβασα κάποια δημοσιεύματα Αθηναϊκού τύπου για ενδιαφέρον λέει της ΑΕΚ για τον Φερέιρα, που μάλιστα θα τον αποκτήσει με ένα αστείο ποσό και θα τον ξαναδώσει δανεικό στον Ο.Φ.Η. μαζί με τον Γιακουμάκη και διάφορα άλλα γραφικά.

Τα οποία όμως ΠΡΟΦΑΝΕΣΤΑΤΟ στόχο έχουν να «ξεσηκώσουν» τον (κάθε) Φερέιρα (απλά για παράδειγμα τον χρησιμοποιώ, σε 3 μήνες το όνομα θα είναι άλλο) και τον μάνατζέρ του, προκειμένου να «πιέσουν» την διοίκηση του Ο.Φ.Η. να τον «ξεπουλήσει» στην τιμή που εκείνοι θέλουν, υπό το βάρος της πίεσης που θα ασκηθεί από παίκτη και μάνατζερ.

Αυτή είναι τακτική κακομαθημένων κοριτσόπουλων (ας τις ονομάσουμε Κούλες τυχαία), που με «μπαμπούλα» τον εφοπλιστή μπαμπά εκβιάζουν καταστάσεις. Να το πω διαφορετικά; «Είμαι πλούσια ομάδα, ελέγχω διάφορους ΑΡΔ, τους πασάρω ό,τι κείμενο θέλω για όποιο προπαγανδιστικό σκοπό γουστάρω και εκβιάζω για να πετύχω τους σκοπούς μου πληρώνοντας λιγότερα χρήματα». Περί αυτού πρόκειται.

Η απάντηση, λοιπόν, σε όλους τους ΑΡΔ, τις Κούλες, τους εφοπλιστές και τη βρωμιά τους, είναι απλή: Αυτές τις μαγκίτσες στον Ο.Φ.Η. να τις ξεχάσετε! Πλέον ΔΕΝ σας παίρνει. Υπάρχουν αλλού «Κάιπερς» να κάνετε την δουλειά σας… Τον Ο.Φ.Η. πλέον θα τον σέβεστε (θα σας μάθουμε εμείς τον τρόπο) και θα βουρτσίζετε τα δοντάκια σας μέχρι να λιώσει η οδοντόβουρτσα κάθε φορά που θα τον πιάνετε στο στόμα σας.

Θέλετε τον Φερέιρα; Αφήστε τους ΑΡΔ και τους εκβιασμούς και μιλήστε απευθείας με την διοίκηση της ομάδας μας, στην οποία ΑΝΗΚΕΙ ο παίκτης (υπάρχει μια ρήτρα αγοράς που όποια στιγμή θέλουμε ενεργοποιούμε)! Αν τα χρήματα που μας δίνετε είναι ικανοποιητικά, τότε θα πάρετε το «πράσινο» φως να μιλήσετε και με τον ίδιο τον παίκτη. Αν τα βρείτε και με τον ίδιο, θα πληρώσετε και θα σας τον στείλουμε με κορδελίτσα (έχουμε ειδική ροζ κορδελίτσα για τα κοριτσάκια).

Οτιδήποτε άλλο είναι απλά αλητεία και έτσι θα αντιμετωπιστεί από τον κόσμο της Κρήτης.

Δείτε το Video

Oficrete