Oficrete

Ο Ο.Φ.Η. απαιτεί νέο γήπεδο!

Θέλουμε ίση μεταχείριση με τις ομάδες της Κων/πολης, του Πειραιά και της Αθήνας!
makrabet 300x250

Το γηπεδικό ήταν, είναι και όπως φαίνεται θα παραμείνει για κάποια χρόνια, το μεγάλο πρόβλημα του Ο.Φ.Η. (εννοώ αφού ξεφορτωθήκαμε όλους αυτούς που ασέλγησαν τόσα χρόνια διοικητικά στην ομάδα μας).

ΓΕΝΤΙ ΚΟΥΛΕ

Το Γεντί Κουλέ το λατρεύουμε, είναι το σπίτι μας, όμως πλέον δεν μας χωράει και αυτό είναι ξεκάθαρο. Λίγο να παίξουμε μπάλα, θα έχουμε πολλά sold out από… την Τετάρτη (θυμηθείτε πριν από λίγα χρόνια, την τελευταία χρονιά που στοιχειωδώς παίξαμε ποδόσφαιρο και υπήρξαν προσδοκίες για διάκριση – άλλο αν η διοίκηση τότε ενδιαφερόταν μόνο για τις επιχειρήσεις της και με τα νέα χρέη που δημιούργησε έριξε την ομάδα στην Γ’). Για τα σημαντικά παιχνίδια το θεωρώ δεδομένο…

Και αυτά είναι χαμένα έσοδα για τα ταμεία της ΠΑΕ και μάλιστα ΠΟΛΛΑ χαμένα έσοδα! Όχι, δεν είναι μόνο τα εισιτήρια, αλλά και η συνήθεια του γηπέδου, η αίσθηση να παρακολουθείς ποδόσφαιρο σε ένα όμορφο περιβάλλον, η ασφάλεια – όλα εκείνα που σε κάνουν να νιώσεις όμορφα την Κυριακή να πάρεις τα παιδιά σου και να ψυχαγωγηθείτε παρακολουθώντας ποδόσφαιρο. Με ένα νέο γήπεδο η προσέλευση κόσμου θα αυξηθεί εντυπωσιακά.

Ακόμα μεγαλύτερο πρόβλημα είναι το θέμα της ασφάλειας στο Γεντί. Προσωπικά δεν νιώθω ασφαλής… Δεν γνωρίζω τι μελέτες στατικότητας έχουν γίνει και αν όντως υπάρχει πρόβλημα, όμως και μόνο η φημολογία τρομάζει.

Και ασφαλώς μιλάμε για ένα απαρχαιωμένο γήπεδο, το οποίο δεν προσφέρει την παραμικρή άνεση και δεν παρέχει τα στοιχειώδη στον κόσμο που θα θελήσει να το επισκεφθεί (πάρκινγκ, τουαλέτες, να φάει/να πιει κάτι αν θελήσει – ούτε καν ένα καθαρό χώρο να καθίσει). Για τον χώρο των αποδυτηρίων, τα δημοσιογραφικά, τα εκδοτήρια εισιτηρίων κλπ., δεν χρειάζεται να γράψω κάτι – γνωρίζετε την εικόνα.

ΠΑΓΚΡΗΤΙΟ

Εφιάλτης. Σίχαμα. Αηδία. Εμετός. Βρίσκω για πλάκα άλλες 50 λέξεις να εκφράσω την ΑΠΕΧΘΕΙΑ μου στο ΑΘΛΙΟ και ΑΝΤΙΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟ (δεν θα το αναλύσω καν, όσοι καταλαβαίνουν, καταλαβαίνουν – να χαρούν τις αρπαχτές που έκαναν αυτοί που δημιούργησαν τότε ένα τέτοιο έκτρωμα) αυτό στάδιο, από το οποίο προσωπικά (αλλά και πολλοί άλλοι) έχω πολύ άσχημα βιώματα (τον Ο.Φ.Η. παραδομένο σε λαμόγια, τσάτσους και απατεώνες και εμάς να παλεύουμε με τόνους λάσπης κόντρα σε όλους και σε όλα).

Όχι, δεν θέλω ούτε να σκέφτομαι τέτοιο πισωγύρισμα και δεν βάζω καν στο τραπέζι τον φόβο να επαναπαυθούμε στο Παγκρήτιο και να μην κινήσουμε Γη και Ουρανό για ένα δικό μας σπίτι. Ούτε πτυσσόμενες εξέδρες, ούτε τίποτα – ΑΠΛΑ ΜΑΚΡΙΑ.

Προτιμώ Γεντί Κουλέ χωρίς πάρκινγκ, χωρίς να βρίσκω εισιτήριο, να στάζει σκουριά πάνω στα ρούχα μου στην πρώτη ψιχάλα και στην ανάγκη να κατουράω στην γωνία του κόρνερ της Θύρας 4 (αλλά όχι στο κεφάλι του Τάσου Πάντου, φίλε Μάνο – κατές εσύ).

ΝΕΟ ΓΗΠΕΔΟ

Δεν θα γίνει ούτε αύριο, ούτε καν μεθαύριο. Και προφανώς υπάρχουν δεκάδες θέματα που απασχολούν την ΠΑΕ μετά από 20 χρόνια διοικητικών εγκλημάτων και ανυπαρξίας… Όμως πρέπει να γίνει μια τίμια συζήτηση με τον κόσμο, προκειμένου να έχουμε και εμείς κάπου να ελπίζουμε και κάτι να προσδοκούμε.

Θα συμφωνήσουμε πως το Γεντί Κουλέ θα παραμείνει σπίτι μας για 10 ακόμα χρόνια και απλά θα το κλείσουμε για κάποιο διάστημα προκειμένου να κάνουμε βελτιωτικά έργα και (άραγε είναι εφικτό;) να αυξήσουμε την χωρητικότητα;

Θα πάμε σε προγραμματισμό για νέο γήπεδο την επόμενη 5ετία και επομένως θα πρέπει να γίνουν απλά κάποια μερεμέτια στο Γεντί Κουλέ;

Θα μετακομίσουμε Παγκρήτιο (ούτε να το σκέφτομαι…);

Σε κάθε περίπτωση, το Γεντί Κουλέ αποτελεί περιουσιακό στοιχείο του Ο.Φ.Η. και θα πρέπει η Περιφέρεια Κρήτης ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ φορά να σταθεί στο πλευρό του μεγαλύτερου Κρητικού συλλόγου με έργα και όχι με προεκλογικές αρλούμπες για ιθαγενείς. Θα πρέπει να ΑΠΑΙΤΗΣΟΥΜΕ ίση μεταχείριση με αυτή των δύο ομάδων της Κων/πολης, του Πειραιά και της Αθήνας. Η Κρήτη δεν υστερεί σε κανένα τομέα, αντιθέτως είναι η πιο αδικημένη περιοχή ΜΑΚΡΑΝ στην Ελλάδα σε θέματα ανάπτυξης και υποδομών. Και ο Ο.Φ.Η. Κρήτης είναι ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ σύλλογος και θα το διαπιστώσουν όλοι τα προσεχή λίγα χρόνια.

ΥΓ. Το βιντεάκι είναι 11ετίας. Στα δύσκολά μας χρόνια (μόνο δε σ’αφήσαμε ποτέ)…

Δείτε το Video

Oficrete