Oficrete

Οικογένεια Μπούση: ΑΚΡΙΒΩΣ ότι θέλαμε!

Δε θα γράψω πολλά για την οικογένεια Μπούση. Λίγα και καλά…
makrabet 300x250

Η περιουσία τους δε με ενδιαφέρει. Είναι πάγια η θέση μου πως ο Ο.Φ.Η. δεν χρειάζεται πολλά χρήματα (ίσως μόνο στο ξεκίνημα, για να γίνει το restart), αλλά ήθος, αξιοπρέπεια, πλάνο, προγραμματισμό, ΑΓΑΠΗ.

Ούτε θα μπω στη διαδικασία «α, οι δικοί μας έχουν παραπάνω χρήματα από τους δικούς σας γατούλες». Δεν είμαστε ούτε ΟΡΚ, ούτε ψεκασμένοι πρασινοκόκκινοι Βορρά και Νότου. Δεν προσκυνάμε πορτοφόλια και μεταγραφές αεροδρομίων, ούτε πουλάμε τις ψυχές μας για ένα πρωτάθλημα.

Βλέπω μια οικογένεια την οποία λατρεύει η ομογένειά μας στο Σικάγο. Ενεργά κύτταρα της τοπικής κοινότητας, με φιλανθρωπικό έργο. Καθαρά πρόσωπα, χαμογελαστά, που έχτισαν βήμα – βήμα την αυτοκρατορία τους με σκληρή εργασία.

Είναι ΑΚΡΙΒΩΣ αυτό που θέλαμε στον Ο.Φ.Η. μας παιδιά! ΑΚΡΙΒΩΣ όμως! Ούτε εταιρίες Παναμέζικες θέλαμε, ούτε Ταϊλανδούς μπροστινούς, ούτε μαφιόζους, ούτε διορισμένους από κυβερνήσεις εσωτερικού ή εξωτερικού. Καθαρά βλέμματα, να μας κοιτάζουν, να τους κοιτάζουμε και όλοι μαζί αγαπημένοι να εξελίσσουμε και να μεγαλώνουμε την οικογένεια του Ο.Φ.Η.!

Σε συνδυασμό τώρα με το γεγονός πως δίπλα τους υπάρχουν οι Ηλίας Πουρσανίδης, Γιάννης και Γιώργος Σαμαράς, ποδοσφαιράνθρωποι που ξεχειλίζουν από ΗΘΟΣ (αυτή είναι η πρώτη λέξη που έρχεται αυθόρμητα στο μυαλό όλων, στο άκουσμα των τριών ονομάτων) και ΑΓΝΗ αγάπη για τον Ο.Φ.Η. μας, απογειώνουν το όνειρο στο οποίο ζούμε.

Να το προχωρήσω κι άλλο; Καταλαβαίνω πως υπάρχει ολόκληρο επιτελείο με εξειδικευμένους επαγγελματίες, οι οποίοι έχουν καταστρώσει ένα συνολικό πλάνο για τον Ο.Φ.Η. που ίσως όμοιό του να μην έχει δει ξανά το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Θα τους δώσουμε όσο χρόνο θέλουν! Να φτιάξουν αυτό που έχουν στο μυαλό τους βήμα – βήμα, χωρίς κινήσεις εντυπωσιασμού, αλλά με αγάπη και ουσία. Να πηγαίνουν τα παιδιά μας στο σχολείο και όταν τα ρωτούν τι ομάδα είναι, να υψώνουν το κεφάλι και να απαντούν «Ο.Φ.Η.», ενώ ένα χαμόγελο θα τους ξεφεύγει.

ΥΓ. «Κι έτσι, χάθηκε για πάντα η βλακεία από γύρω μας, τα σκουπίδια βγάλαμε έξω από το σπίτι μας. Ξεβρώμισαν όλα, πήραν ανάσα μεγάλη. Οι καθαρές φωνές υψώσανε κεφάλι. Γίναν βροχή από λεβεντιά, αλήθεια κι αγάπη πάνω στην ξεραμένη και σκισμένη, απάτητη λάσπη». (μας το θύμισε ο Δημήτρης Τσακαλάκης σε ένα γκρουπάκι που έχουμε φτιάξει όσα παιδιά απαρτίζουμε το oficrete.gr και καθημερινά «βγάζουμε» μεράκι, αγάπη, ανησυχίες και συναισθήματα για τον Ο.Φ.Η. μας).

ΥΓ2. ΤΕΡΑΣΤΙΑ παρατήρηση Λευτέρη Κουγιουμουτζή από το ίδιο γκρουπάκι: «Συνειδητοποιείτε πως όταν με το καλό τελειώσει και τυπικά το θέμα, ο άνθρωπος αυτός θα είναι Ο ΠΡΩΤΟΣ ΝΟΜΙΜΟΣ ΚΑΙ ΚΑΝΟΝΙΚΟΣ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ στην Ιστορία του Ο.Φ.Η.;».

Δείτε το Video

Oficrete