Oficrete
banner ad 300x600

Αγαπημένοι μας παίκτες του ΟΦΗ

Βγάλτε μία κόλλα χαρτί! Τις απαντήσεις τις έχετε.
facebook banner

Όπως πήγαινε το ματς με την Ξάνθη στο πρώτο ημίχρονο, φαινόταν ότι θα έμπαινε και αυτό στο μπαούλο με τις τσάμπα ήττες. Δεν μπήκε γιατί τα παράτησαν - λες και έχουν το δικαίωμα, όταν φοράνε αυτήν τη φανέλα.

Τα πράγματα είναι απλά. Οι παίκτες του ΟΦΗ καλούνται πλέον να αποδείξουν ότι αξίζουν να παραμείνουν στη νέα εποχή του ΟΦΗ.

Δεν είμαστε αχάριστοι, όσοι κοπούν θα τους ευχαριστήσουμε για ότι έκαναν και θα τους αγαπάμε, αλλά η σκληρή αλήθεια είναι αυτή. Θα χωρίσουμε σαν φίλοι.

Δε θα πω την ατάκα που κυκλοφορεί ότι “απλήρωτοι έπαιζαν καλύτερα”, γιατί όλοι οι εργαζόμενοι πρέπει να πληρώνονται. Και στη νέα πραγματικότητα του ΟΦΗ, που θα έχουμε μια κανονική ομάδα, με στόχους και απαιτήσεις, όλοι θα αξιολογούνται καθημερινά.

Η εποχή των απλήρωτων ηρώων τελείωσε. Πλέον θα πρέπει όλοι να αποδεικνύουν σε κάθε υποχρέωση της ομάδας ότι αξίζουν να συνεχίσουν να φορούν τη φανέλα του ΟΦΗ και στη νέα ημέρα που ανατέλλει.

Ακούγεται ίσως σκληρό, αλλά έτσι είναι τα πράγματα στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο. Όλοι πλέον θα κρίνονται εντός γηπέδου και εντός προπονητηρίου. Μέχρι τις 31 του Δεκέμβρη διανύουμε περίοδο εξετάσεων και θα κριθούν όλοι. Βάσει ικανοτήτων, αλλά και βάσει προσπάθειας, δουλειάς, διάθεσης, νοοτροπίας.

Βγαίνει ο αντίπαλος επιθετικός τετ-α-τέτ και εσύ κάνεις χαλαρό τζόκινγκ παρακολουθώντας απλά τη φάση, αντί να σπριντάρεις μπας και γίνει το θαύμα και σωθεί η εστία; Χάνεις πόντους στην αξιολόγηση. Ένα “τυχαίο” παράδειγμα...

Δέχεται η ομάδα γκολ και βγάζεις αντίδραση και ΔΕΝ ΤΑ ΠΑΡΑΤΑΣ; Θα κερδίσεις πόντους στην αξιολόγηση...

Μπορεί μέχρι πρότινος να επιβραβευόταν η υπομονή που έκαναν οι παίκτες και δικαίως, αλλά στη νέα εποχή θα μείνουν οι καλύτεροι και όσοι το θέλουν πιο πολύ. Μέχρι το τέλος της χρονιάς θα κριθούν όλοι, όσοι αξίζουν θα παραμείνουν, όσοι δεν μπορούν τους ευχαριστούμε και θα τους αγαπάμε για πάντα, για όσα πρόσφεραν στην επάνοδο του ΟΦΗ, σε μια πολύ δύσκολη κατάσταση. Έχουν ήδη γράψει το όνομά τους με χρυσά γράμματα στο βιβλίο με την Ιστορία του ΟΦΗ.

Αν λοιπόν θέλετε να παραμείνετε σε μια μεγάλη ομάδα, με κόσμο, η οποία πλέον θα έχει και υγεία και φερεγγυότητα και οργάνωση, παίξτε μπάλα! Στο χέρι σας και στα πόδια σας είναι.

Κανένας δε σας σταυρώνει, αλλά το γνωρίζατε εξαρχής ότι ο ΟΦΗ είναι μια ομάδα με διαρκής και ασταμάτητη πίεση, ανεξαρτήτως διοικητικών και οικονομικών συνθηκών. Όλοι έχετε περάσει και από πιο … χαλαρές ομάδες και γνωρίζετε τη διαφορά.

Ο ίδιος κόσμος που σας πιέζει, είναι και αυτός που θα σας στηρίξει, μέχρι τέλους. Το μόνο που θέλει από εσάς είναι να δει ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ και να μην τα παρατάτε ΠΟΤΕ. Ακόμα και στο 95’ με το σκορ 3-0 εις βάρος σας.

Μπορείτε να το γυρίσετε και θα το γυρίσετε. Ξέρουμε ότι μπορείτε. ΠΕΙΣΜΩΣΤΕ! Θα το κάνετε πρώτα για τους εαυτούς σας. Είστε φτασμένοι επαγγελματίες, κάνατε το χόμπι σας επάγγελμα, το οποίο αποτελεί όνειρο για εκατομμύρια παιδιά σε όλον τον κόσμο. Όλοι θα θέλαμε να είμαστε στη θέση σας και, κυρίως, να φοράμε ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΑΝΕΛΑ.

ΥΓ: Ο Νίκος Παπαδόπουλος έχει κριθεί ήδη και έχει αποδείξει ποιος είναι, στα πάρα πολύ δύσκολα και στον ΟΦΗ και στις προηγούμενές του ομάδες.

Στην παρούσα χρονική στιγμή, ο Παπαδόπουλος είναι ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΚΡΙΝΕΙ, ας το έχουν αυτό υπόψη τους όλοι, εντός και εκτός ομάδας.

ΥΓ1: Το κείμενο γράφτηκε σε δύο δόσεις. Χθες το βράδυ ήταν σκληρό και σήμερα προσπάθησα να το μαλακώσω, φαίνεται νομίζω, γιατί έχουμε και τον μπαμπούλα που ονομάζεται "η ομάδα έχει ψυχολογικό πρόβλημα". Αλλά η πραγματικότητα δε μαλακώνει, δυστυχώς.

ΥΓ2: 16 και σήμερα. Είναι πολλές.

Oficrete