Oficrete

Ξεπαγιάζοντας στο Παγκρήτιο για τον ΟΦΗ

Ομιλάρα, κάνει κρύο, γι’αυτό βά- γι’αυτό βάλε άλλα δύο!
facebook banner

Επεισόδιο πρώτο: Ευγενική παραχώρηση από τη δουλειά (απροειδοποίητου) τετραημέρου ρεπό - γεγονός εξαιρετικά σπάνιο έως μοναδικό (αλλά και απροειδοποίητο, μην κανονίσεις καμιά εκδρομή σαν άνθρωπος). Το απόγευμα της ίδια ημέρας, Εργοτέλης - ΟΦΗ και τοποθέτηση των ΟΦΗτζήδων στο πέταλο που βρίσκεται πάνω στην αμμουδιά και στο κύμα και στο αγιάζι.

pagkritio 1

Αποτέλεσμα: τετραήμερος πυρετός! Όλες τις ημέρες των (χρωστούμενων) ρεπό στο κρεβάτι, για κάποιον που αρρωσταίνει μία φορά τη δεκαετία.

Αποκορύφωμα: Τη δεύτερη ημέρα τηλεφώνημα από τη δουλειά, αν μπορώ να επιστρέψω (που θες και τετραήμερα, γατάκι). Εμ, hello, έχω 39 πυρετό!

Επεισόδιο δεύτερο: ΟΦΗ - Βέροια εν μέσω χιονοθύελλας. Φθάνουμε λίγο αργοπορημένα, καθόλου ουρά, δίνω το διαρκείας στην είσοδο, ΩΠΑ! Φωνάζει τον υπεύθυνο, του το δείχνει... “Κύριε το διαρκείας σας ΚΑΤΑΣΧΕΤΑΙ!!”

What the fuck??

Σε ένα προηγούμενο ματς (με τον Άρη; ) ο σεκιουριτάς μου είχε κάνει δύο τρύπες και δεν είχα δώσει σημασία. Να προσπαθώ να τους εξηγήσω, να μην ακούνε κουβέντα. Να τους λέω ότι έχει γίνει λάθος, να μου απαντάνε ότι “δε γίνονται λάθη”!!

Ναι, το υπερσύγχρονο σύστημα με τις τρύπες δεν επιτρέπει λάθη. Αφού τους το είχε ζητήσει και η NASA για τις αποστολές της στον Άρη.

Όπως είπα, είχαμε φθάσει αργοπορημένοι και δεν είχε και κόσμο, οπότε σίγουρα με είχαν δει να έρχομαι από το βάθος του δρόμου και δε μου το έδωσε κάποιος από τα κάγκελα.

Να συνεχίζω να διαμαρτύρομαι, αλλά να είναι ανένδοτοι, να με περικυκλώνουν και οι αστυνομικοί να μου σπάσουν τον τσαμπουκά και να απαιτούν να το λήξω. Ήμασταν δύο και απέναντί μας ήταν τριάντα. 

Στο τέλος να μου λένε “οκ, περάστε σήμερα, αλλά την κάρτα σας θα την κρατήσουμε”! Μου έκαναν και χάρη. Το ματς είχε αρχίσει, εσείς πανηγυρίζατε για αυτές τις διαστημικές γκολάρες και εγώ “έβραζα”, μέσα στη χιονοθύελλα.Έχουμε ακούσει άλλες ομάδες να επιβραβεύουν οπαδούς τους για τη στήριξή τους σε αντίξοες συνθήκες (ΙΔΕΑ προς την ΠΑΕ για τα παλικάρια που πήγαν φέτος στην Τρίπολη...), η ΠΑΕ ΟΦΗ εκείνη την ημέρα - που έκανε ψοφόκρυο! - έκανε κατασχέσεις καρτών διαρκείας ανθρώπων που πήγαν στο γήπεδο, εν μέσω χιονιού και παγωμένου αέρα! Άλλη μια απόδειξη ότι εκείνη η ΠΑΕ φερόταν εχθρικά προς τον κόσμο και ΔΕΝ τον ήθελε στο γήπεδο, ενώ βρισκόταν σε εξέλιξη και ο αγώνας για ανεξαρτησία. Και θυμίζω ότι εκείνα τα διαρκείας ήταν πανάκριβα, αλλά η ΠΑΕ δε με έβλεπε ως πελάτη που πλήρωσα ένα προϊόν από το υστέρημά μου, αλλά ως έναν εν δυνάμει κλέφτη - απατεώνα - εχθρό. Δε μου πήραν το διαρκείας επειδή έκανα επεισόδια, πέταξα αντικείμενα, έσπασα καρεκλάκια, μπούκαρα, αλλά επειδή το … υπερσύγχρονο και αλάνθαστο σύστημα με τις τρύπες με υπέδειξε ως λαμόγιο και τσαμπατζή.

(Ακόμα φουντώνω)

Υπήρχε και συνέχεια, αλλά δεν έχει πλέον σημασία. Έχουμε ζήσει ΠΑΕ να κληρονομεί ένα πρόβλημα για τον κόσμο και να προσπαθεί - και να καταφέρνει - να το λύσει, έχουμε ζήσει ΠΑΕ να αδιαφορεί, έχουμε ζήσει και ΠΑΕ εχθρό. Ένας συνωμοσιολογος θα έβλεπε διάφορους λόγους για την κατάσχεση.

(Ξέφυγα)

Επεισόδιο τρίτο: Εργοτέλης - ΟΦΗ 8/1/2019 για το Κύπελλο. Σήμερα. Ντυθείτε καλά. Ελπίζω το νέο γήπεδο, όταν με το καλό χτιστεί, να είναι καλά κλεισμένο και προστατευμένο, γιατί στους πρόποδες του Ψηλορείτη, από τη μία και κοντά στη θάλασσα, από την άλλη, θα το “δαγκώνουμε”.

(Που να ζούσες και στον Έβρο ρε φιλαράκι)

ΥΓ: Το ματς είναι πάρα πολύ δύσκολο, ο Εργοτέλης έχει εξαιρετικό σύνολο. Ο Νίκκι βρήκε μια δουλεμένη ομάδα και θα έχουμε θέμα. Και στα δύο φιλικά που τον αντιμετωπίσαμε μας δημιούργησε πολλά προβλήματα. Υπάρχει βέβαια η διαφορά ότι σήμερα θα έχουμε άλλα ακραία μπακ, αλλά θα μας δυσκολέψει πολύ στο κέντρο, όπου έχουμε απουσίες.

Oficrete