Oficrete
09/08/2018 - 08:50

Τι δήλωσαν οι πρωταγωνιστές του νέου ΟΦΗ

Παίκτες, προπονητής και παράγοντες που πήραν το λόγο στην παρουσίαση της ομάδας.

ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ

Oficrete

«Είμαστε η πιο ελληνική ομάδα του πρωταθλήματος».

Με τα λόγια αυτά, ο Νίκος Παπαδόπουλος στην επίσημη παρουσίαση της ομάδας του ΟΦΗ, ανέδειξε την Ελληνικότητα του ρόστερ του ΟΦΗ, ο οποίος έχει μόλις 4 ξένους.

Ο τεχνικός του ΟΦΗ συμπλήρωσε λέγοντας ότι «πιστεύω στον Έλληνα ποδοσφαιριστή, όμως πιο πολύ πιστεύω στα παιδιά που στήριξαν πέρυσι την ομάδα».

Για την φετινή χρονιά, ανέφερε ότι «είναι μια πιο δύσκολη χρονιά, θεωρώ ότι πρέπει να είμαστε κοντά στην ομάδα. Προσπαθούμε να κάνουμε μια ομάδα να παίζει καλό ποδόσφαιρο και να χαρούμε το ποδόσφαιρο.

Εύχομαι υγεία και να έχουμε νίκες".
Ο ΟΦΗ μπορεί να έχει μια πολύ καλή σεζόν φέτος στην Σούπερ Λιγκ, ανέφεραν οι ποδοσφαιριστές του ΟΦΗ, στην επίσημη παρουσίαση της ομάδας.

Παλιοί και νέοι παίκτες, μίλησαν για την πρόκληση της φετινής χρονιάς.

Διαβάστε κάποιες από τις αναφορές τους:

Ο Χρήστος Αραβίδης ανέφερε ότι "έρχομαι για να βοηθήσω τον εαυτό μου αλλά και την ομάδα. Έρχομαι σε μια μεγάλη ομάδα όπως ο ΟΦΗ και θα κάνουμε τα πάντα για αυτόν. Τα έχω καλά με τον εαυτό μου, γιατί δεν ήθελα να αγωνιστώ, ήρθα για να βοηθήσω. Ο κόσμος έπαιξε σημαντικό ρόλο στην συμφωνία και ανυπομονώ να παίξω μπροστά στον κόσμο του ΟΦΗ. Μέσα από πολύ δουλειά, η ομάδα μπορεί να πετύχει τους στόχους της, να παίξει καλό ποδόσφαιρο και υπάρχει ένας προπονητής που μπορεί να οδηγήσει την ομάδα ψηλά. Χρωστάω πολλά στον εαυτό μου και έχω πολλά να αποδείξω. Υπάρχουν αξιόλογοι παίκτες. Έχουμε εμπειρία και πολύ ταλέντο και έχει τα φώτα να πετύχει κάτι σημαντικό".

Ο Βαγγέλης Πλατέλλας τόνισε ότι "ήξερα ότι με θέλουν πραγματικά, στον ΟΦΗ και ελπίζω να βοηθήσω τα μέγιστα. Ξέρω που ήρθα. Κάθε μέρα δουλεύουμε αρκετά στο γήπεδο και πιστεύω ότι η ομάδα θα πάει καλά. Όταν ανεβαίνει μια ομάδα πρώτος στόχος είναι η καθιέρωση, όμως κάθε παίκτης έχει όνειρα και στόχους και θα τους βγάλουμε μέσα στο γήπεδο".

Ο Τάσος Παπάζογλου δήλωσε με τη σειρά του πως "είμαι χαρούμενος που ήρθα στον ΟΦΗ. Γίνεται καλή δουλειά, ευχαριστώ την ομάδα και τον προπονητή που με έφεραν εδώ. Σίγουρα μπορεί να κάνει καλή πορεία η ομάδα, υπάρχει καλό υλικό. Πιστεύω ότι και με λίγη τύχη θα πάμε καλά στο πρωτάθλημα. Θα είμαστε έτοιμοι στην πρεμιέρα, δουλεύουμε σκληρά".

Ο Γιάννης Ποτουρίδης τόνισε ότι "να ευχαριστήσουμε τον κόσμο που είναι δίπλα μας. Υπάρχει ακόμη, ένα πρόβλημα στην ομάδα μας το οικονομικό και ελπίζω να λυθεί. Εύχομαι να έχουμε υγεία και να πετύχουμε τους στόχους που έχουμε".

Ο Μανόλης Παπαστεριανός ανέφερε πως "να ευχηθώ καλή ποδοσφαιρική σεζόν. Ξεκινάει μια δύσκολη χρονιά. Δύσκολη κατηγορία, έχουμε βάλει τις βάσεις για να κάνουμε κάτι καλό. Να παρακαλέσω τους ανθρώπους της ομάδας να έρθουν πιο κοντά σε εμάς για να κάνουμε κάτι καλό».

Ο Ανέστης Νάστος, σημείωσε ότι «να έχουμε φέτος υγεία και να παραμείνουμε οικογένεια και να σταθούμε εκεί. Τα καινούργια παιδιά να μπουν γρήγορα στο κλίμα της ομάδας. Αυτό πρέπει να κάνουμε στον αγωνιστικό χώρο για το καλύτερο της ομάδας».
«Έχουμε καλή ομάδα και με τη βοήθεια όλων θα ξεπεράσουμε τα προβλήματα» ανέφερε στην επίσημη παρουσίαση της ομάδας, ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925, Γιώργος Αλετράς.

Και συμπλήρωσε λέγοντας ότι "τα παιδιά έχουν δώσει το πάντα από την αρχή της χρονιάς. Έχουν έρθει παίκτες που ξέρουν που έχουν έρθει. Να είμαστε όλοι μαζί ενωμένοι για να πάει μπροστά η ομάδα».

Για το έργο της διοίκησης του, ανέφερε πως «όλοι νιώθουμε πως κάναμε ότι περνάει από το χέρι μας, δεν νιώθουμε ήρωες, αλλά τα έχουμε καλά με την συνείδησή μας. Ευχόμαστε όλη αυτή η προσπάθεια να οδηγήσει τον ΟΦΗ σε έναν δρόμο που θα εξυγιανθεί γιατί πρόκειται για μια πολύ μεγάλη ευκαιρία. Ο ΟΦΗ είναι μια μεγάλη οντότητα και είμαστε έτοιμοι να κάνουμε τα πάντα για αυτήν την ομάδα".

Τέλος για την υπόθεση με τα τηλεοπτικά και τα 14 εκ. ευρώ που η Πολιτεία δίνει στις άστεγες ομάδες ο κ. Αλετράς ανέφερε πως «είναι αθέμιτος ανταγωνισμός. Όταν εμείς κλείσαμε τη συμφωνία με τη NOVA λίγο μετά το Πάσχα, το τοπίο στα τηλεοπτικά ήταν πολύ θολό».

"Να πλησιάσουν όλοι κοντά στην ομάδα"

Ο επιχειρηματίας Αντώνης Καράτζης και βασικός μέτοχος της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925, αποδείχθηκε άριστος οικοδεσπότης, στην επίσημη παρουσίαση της ομάδας, που έγινε στο ξενοδοχείο ΝΑΝΑ Beach.

O κρητικός επιχειρηματίας, συνεχάρη την σημερινή διοίκηση του ΟΦΗ για την προσπάθεια που κάνει και τη χαρακτήρισε ως την καλύτερη των τελευταίων ετών.

Και ζήτησε και από άλλους επιχειρηματίες της Κρήτης, να έρθουν κοντά και να βοηθήσουν την ομάδα.

Όπως είπε "να συγχαρώ τον πρόεδρο και όλο το Δ.Σ., έχουν κάνει μια φανταστική προσπάθεια, είναι το καλύτερο συμβούλιο που έχουμε δει. Τους εύχομαι καλή επιτυχία. Καλό θα ήταν να πλησιάσουν όλοι κοντά στην ομάδα».

Τέλος, αναφέρθηκε με κολακευτικά για την εμφάνιση του ΟΦΗ. «Πολύ ωραία η στολή» ανέφερε χαρακτηριστικά.

πηγή: www.ofi1925.gr

Oficrete