Oficrete

Πώς εξοπλίζεται, ο σωστός, ο ορθόδοξος ο Ομιλίτης;

Ο ΟΦΗ δουλεύει μεθοδικά, για να γίνει ένα πολιτισμικό στοιχείο της πόλης. Και ο κόσμος της ομάδας, ήδη ξεκίνησε να ακολουθεί. Είναι η στιγμή, που το Ομιλίτικο πνεύμα και τα ασπρόμαυρα, θα κατακλύσουν την πόλη, όσο ποτέ άλλοτε!

ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ

Advertorial
Κακά τα ψέματα, η χρονιά δεν ξεκινάει την Πρωτοχρονιά. Η χρονιά ξεκινά το Φθινόπωρο. Το Σεπτέμβριο με την επιστροφή από την καλοκαιρινή άδεια, με το άνοιγμα των σχολείων και με το πρώτο ματς στο Γεντί Κουλέ. Για να λέμε και αλήθειες όμως, ο Σεπτέμβριος είναι λίγο δοκιμαστικός. Να ξαναβρείς πατήματα στη δουλειά, να προσαρμοστούν στην τάξη τα παιδιά, να δεις την ομάδα πώς θα παίζει φέτος… Ψάχνεσαι ακόμα, προετοιμάζεσαι!

Μετά αρχίζουν τα σημαντικά! Τώρα τον Οκτώβρη, πρέπει να είσαι πανέτοιμος. Σε ετοιμότητα στη δουλειά για τον καθημερινό φόρτο, διαβασμένος στα μαθήματα και εξοπλισμένος στο γήπεδο, αλλά και στις καθημερινές βόλτες. Γιατί ΟΦΗ είσαι παντού! Και εμείς εδώ είμαστε για να στο θυμίσουμε, να σε προετοιμάσουμε και να στα εξηγήσουμε ωραία!

Άλλωστε, και για τον ΟΦΗ, τα σημαντικά τώρα ξεκινούν. Στα πρώτα ματς, συστήθηκε στον κόσμο του και μας «έψησε» ότι κάτι ωραίο χτίζεται. Στη συνέχεια, συστήθηκε σε όλη την Ελλάδα και τους απέδειξε ότι είναι κάτι διαφορετικό, που ήρθε για να μείνει. Με ματς, πραγματικές ποδοσφαιρικές παραστάσεις. Τώρα, λοιπόν, που ο ίδιος ο ΟΦΗ ανέβασε τον πήχη, αρχίζουν τα σημαντικά. Με αφετηρία το παιχνίδι με την Ξάνθη.

Ο ΟΦΗ δουλεύει μεθοδικά, για να γίνει ένα πολιτισμικό στοιχείο της πόλης. Και ο κόσμος της ομάδας, ήδη ξεκίνησε να ακολουθεί. Είναι η στιγμή που το Ομιλίτικο πνεύμα και τα ασπρόμαυρα, θα κατακλύσουν την πόλη, όσο ποτέ άλλοτε!

Και εμείς, ως oficrete.gr, έχουμε χρέος να συμβάλλουμε σε αυτόν τον Ομιλίτικο κατακλυσμό! Να δώσουμε τα φώτα μας, για το πώς θα έχει αυτή η σαιζόν Ομιλίτικο χρώμα και πνεύμα σε όλη την πόλη! Έχουμε (μεγάλη, πίστεψέ με) εμπειρία και know how, σε αυτό... Μην ξεχνάμε, ότι αυτή η χρονιά είναι μία πολύ διαφορετική χρονιά για τον ΟΦΗ. Ζούμε, στα αλήθεια, τη νέα μέρα του ΟΦΗ. Και θα είμαστε όλοι ΜΑΖΙ σε αυτό!

Επειδή, λοιπόν, Ομιλίτης δεν είσαι μόνο εντός Γεντί Κουλέ, ούτε μόνο τις Κυριακές, είσαι κάθε μέρα, όλη μέρα, σου έχουμε ευχάριστα νέα που θα σου λύσουν τα χέρια! Εδώ και λίγο καιρό, το Cosmos Sport και ο ΟΦΗ, έχουν ενώσει τις δυνάμεις τους. Έτσι, υπάρχουν τα κατάλληλα στέκια και στο Γεντί Κουλέ (κάτω από τις Θύρες 8 και 9), στο κέντρο της πόλης (στην οδό 1821), αλλά και online στο cosmossport.gr.

Λύσεις υπάρχουν, όπως καταλαβαίνετε! Μέθοδος χρειάζεται, αλλά γι’ αυτό είμαστε εμείς εδώ!

Οι βασικές αρχές (13 είναι, γιατί εμείς δε πιστεύουμε σε τέτοια προληπτικά) προετοιμασίας του σωστού, του ορθόδοξου Ομιλίτη λοιπόν:

1. Μπαίνεις στο πλησιέστερο Cosmos sport και προμηθεύεσαι τα απαραίτητα για τη νέα σαιζόν. Νέα φανέλα για το γήπεδο, φουτεράκι για τη βόλτα, φόρμα για το γυμναστήριο, τσάντα για το παιδί στο σχολείο, κασκολάκι (και για το γήπεδο και για το απαραίτητο ντεκόρ, φυσικά), ποτήρι για τα ποτά και τα σφηνάκια μετά τις νίκες και δωράκια για τους φίλους (ξέρεις, μπρελόκτασάκια, καπέλα, pop holder, μαξιλαροθήκες και πολλά πολλά άλλα).

2. Στη συνέχεια, έχοντας έτοιμο, πια, το ασπρόμαυρο background σου, μαθαίνεις - απ' έξω και ανακατωτά - το ρόστερ της ομάδας. Ποιο νούμερο φανέλα φοράει ο κάθε παίκτης, πώς τρέχει, σε ποιο χώρο του γηπέδου κινείται, τι μαλλί έχει φτιάξει. Στόχος είναι να τους αναγνωρίζεις, μόλις ξεμυτίσουν από τη φυσούνα!

3. Εννοείται, ότι μόλις έχεις κατακτήσει το 2ο βήμα, ξαναπάς στη μπουτίκ και φτιάχνεις τη δική σου φανέλα με το όνομα και το νούμερο του αγαπημένου σου παίκτη! Όταν κυκλοφορείς στο δρόμο, πρέπει όχι απλά να δηλώνεις ομάδα, αλλά και το αγωνιστικό σου στυλ!

4. Μελετάς το πρόγραμμα, γνωρίζεις τη σειρά των παιχνιδιών και μελετάς τους ανταγωνιστές. Η κατασκοπεία, κανονικά, ξεκινά από την 1η αγωνιστική. Αλλά το μίνιμουμ είναι να κάτσεις να δεις το τελευταίο ματς του επόμενου αντιπάλου, πριν τον συναντήσει ο ΟΦΗ. Φυσικά, προϋπολογίζεις πιθανές εκδρομές εκτός έδρας, αλλά και καιρικές συνθήκες, ώστε να εξοπλιστείς ανάλογα!

5. Με προσοχή, μελετάς και το ρεπορτάζ του ΟΦΗ. Γνωρίζεις καλά ποιος προπονήθηκε, ποιος είχε πρόβλημα τραυματισμού, ποιος μπορεί να βγάλει 90λεπτο και ποιος όχι. Και που ξέρεις, μπορεί τους «εκτός αποστολής» να τους πετύχεις στο “OFI FC Official Store” by Cosmos Sport πριν το παιχνίδι, να υπογράφουν φανέλες. Selfie μη ξεχάσετε να βγάλετε, για τα insta stories σας!

6. (αν έχεις διαρκείας κάνε skip στο επόμενο) Προμηθεύεσαι εγκαίρως το εισιτήριό σου (ΑΜΚΑ και ταυτότητα να πάρεις), ώστε να επιλέξεις σε ποια θέση θα κάτσεις και να μη φας χρόνο σε ουρές. Δεν υπάρχει ώρα για χάσιμο.

7. Φτάνεις από νωρίς στο γήπεδο, για να μπεις στο κλίμα, να συζητήσεις με τα άλλα "αρρωστάκια", με τους άλλους φιλάθλους για το ματς και αν έρθεις στο κέφι, ρίχνεις και κανένα σύνθημα για ζέσταμα.

8. Στο γήπεδο πάμε εξοπλισμένοι. Έχουμε δει τον καιρό και ξέρουμε τι θα χρειαστούμε. Έτσι, διαλέγουμε το κατάλληλο Ομιλίτικο outfit για την περίσταση. Είτε μέρες πριν, online στο "OFI FC Official Store", by Cosmos Sport, είτε και επιτόπου, έχοντας φυσικά μελετήσει το e-shop από πριν, στη νέα μπουτίκ της ομάδας (γωνία 8 και 9, αν τυχόν είχες κάνει απουσίες στα πρώτα ματς). Επειδή έχεις πάρα πολλές επιλογές, να είσαι συγκεντρωμένος παρακαλώ!

9. Ντύσου κατάλληλα για την εποχή! Φανέλα ή Ομιλίτικο t-shirt στα καλοκαιρινά ματς, ζακετούλα την Άνοιξη και το Φθινόπωρο και το Χειμώνα που θα έχει «κρυώσει» για τα καλά, μπουφάν στα χρώματα της ομάδας, μαζί με σκούφο! Το κασκόλ και η σημαία του ΟΦΗ, είναι παντός καιρού και εποχης!

10. Αποφεύγεις κάθε δραστηριότητα ή άτομο που - αποδεδειγμένα - δεν έχει φέρει γούρι στην ομάδα. Τον σύντεκνό σου, που ήρθε πέρυσι με Λαμία και Λάρισα, αλλά έλειπε με τον ΠΑΣ Γιάννενα, ΔΕ ΘΑ ΤΟΝ ΠΑΡΕΙΣ! Κάνε του, για να μη παρεξηγηθεί, δώρο ένα ωραίο σετ κούπες ΟΦΗ για τον καφέ του, να τον πίνει σπίτι και να βλέπει τα ματς στην τηλεόραση. Αντίθετα, κανένα ανηψάκι από το χωριό που είχε έρθει μόνο στο μπαράζ με τον Πλατανιά, πάρε του δώρο ένα spinner Ομιλίτικο ή κανά αυτοκολλητάκι για το καλόπιασμα και ξαναφέρε το!

11. Προσέχεις τη διατροφή σου. Τρως αρκετή ώρα πριν το ματς. Μην έρθεις ναρκωμένος από τις μπριζόλες και τους κεφτέδες της μαμάς/γιαγιάς/συζύγου που επιμελείται το Σαββατιάτικο ή Κυριακάτικο τραπέζι.

12. Σε αντίθεση με τις παλιές εποχές, δε χρειάζεται να ενημερωθείς από πριν για το διαιτητή του ματς. Δεν ασχολείται ο ΟΦΗ με το διαιτητή. Ούτε και εσύ.

13. Έχεις το νου σου στο διπλανό σου. Αν τον δεις λίγο νευριασμένο, λίγο πιεσμένο από το σπίτι ή τη δουλειά και έτοιμο να κάνει καμία «χαζομάρα» με τον καφέ/κέρμα/κινητό και ό,τι άλλο κρατάει, τον συγκρατείς. Για το καλό του και το καλό και του ΟΦΗ. Δώσε του να κρατάει την τσάντα με τα ψώνια από το "OFI FC Official Store", by Cosmos Sport, που αποκλείεται να διανοηθεί να την πετάξει! Και μια μπαλίτσα anti-stress, δε θα ήταν κακή ιδέα...

Άντε, τώρα που τα εξηγήσαμε ωραία, ενώνουμε - δυναμικά και εμείς - δυνάμεις με το Cosmos Sport και τον ΟΦΗ, δίνουμε ασπρόμαυρο (ή και μαυρόασπρο ίσως) χρώμα στην καθημερινότητά μας και πάμε πανέτοιμοι και όλοι ΜΑΖΙ να απολαύσουμε τη νέα ημέρα που έχει ξεκινήσει στον ΟΦΗ!

Oficrete