Oficrete
01/09/2018 - 15:28

Μεγάλη προσφορά στο makrabet.com !

Κρατήσαμε την υπόσχεσή μας και αποδείξαμε πως είμαστε ένα site για 12 μήνες! Εκπληκτικά πράγματα μέσα στους καλοκαιρινούς μήνες από Hustler και Ckmng, που έδειξαν πόσο διαφορετική ιστορία είναι το makrabet.com από οτιδήποτε άλλο κυκλοφορεί στην πιάτσα. Το έδειξαν και με το παιχνίδι τους και με την διαχείριση της μέτριας (για τα «κυβικά» τους) σεζόν που είχαν μέχρι τότε και με το ήθος τους. Από κοντά και οι Wise που ήδη «τρέχουν» ένα 13/13 πρασινάκια.
makrabet 300x250

Τα πινακάκια μηδένισαν και η νέα σεζόν για εμάς ξεκινά από σήμερα. Η ομάδα είναι πανίσχυρη, είμαστε ενωμένοι και στόχος είναι να αποφύγουμε λάθη που έγιναν πέρυσι (αδικήσαμε τους εαυτούς και την δουλειά μας σε πολλές περιπτώσεις) και να ανταποκριθούμε στις υψηλές απαιτήσεις που υπάρχουν.

Από σήμερα είναι στην διάθεσή σας και τα νέα μας πακέτα. Θέλω να γνωρίζετε πως κάνουμε το καλύτερο, αντιλαμβανόμενοι πλήρως την οικονομική κατάσταση που επικρατεί. Στόχος μας είναι να βοηθήσουμε ώστε η επένδυση που θα κάνετε (και έτσι θέλουμε να το δείτε) να αποδώσει καρπούς. Πάντα με πρωτογενή δουλειά και σεβασμό στα χρήματά σας.

Η βασική διαφοροποίηση φέτος θα είναι η προσαρμογή της τιμής του Premium πακέτου μας ανάλογα με την στοιχηματική περίοδο. Αυτό που θέλουμε είναι να επιβραβεύσουμε τον κόσμο που μας στηρίζει από την αρχή και όχι εκείνους που θα έρθουν στο site τους δύο τελευταίους μήνες των κινήτρων στα ποδοσφαιρικά πρωταθλήματα. Αποφασίσαμε, λοιπόν, την αύξηση της μηνιαίας συνδρομής στο Premium (σχεδόν διπλασιασμό της) και την εισαγωγή ορισμένων παραμέτρων που προσφέρουν έκπτωση (και διαμόρφωση της συνδρομής στα περσινά πλαίσια) σε εσάς στους πιστούς μας συνδρομητές.

Πιο αναλυτικά, τους καλοκαιρινούς μήνες, Ιούνιο/Ιούλιο/Αύγουστο, το μηνιαίο Premium θα είναι στα 70e. Σεπτέμβριο/Οκτώβριο/Δεκέμβριο/Ιανουάριο/Μάρτιο στα 80e, Νοέμβριο στα 100e, Μάρτιο στα 120e και Απρίλιο/Μάιο στα 150e.

Η μεγάλη διαφορά είναι πως όσοι αγοράσουν την 6μηνη προσφορά μας που θα ισχύσει από σήμερα έως 15 Σεπτεμβρίου στα 390e (65e ο μήνας – συνολική έκπτωση 100e), θα έχουν δικαίωμα να αγοράσουν και το 6μηνο πακέτο την 1η Μαρτίου επίσης στα 390e (θα είναι δηλαδή όλο το χρόνο με 65e/μήνα Premium – συνολική έκπτωση εδώ 280e!). Επίσης υπάρχει και ετήσιο Premium με ακόμα μεγαλύτερη έκπτωση (βγαίνει στα 62.5e/μήνας).

Σημαντικό επίσης να τονίσουμε πως έως τον Ιανουάριο θα υπάρχει 3μηνο πακέτο στα 200e (για κάποιον που θέλει να σπάσει την πληρωμή σε δύο δόσεις).

Για όσους σταθερούς μας πελάτες θέλουν να ανανεώνουν με το μήνα, τους μήνες Νοέμβριο/Μάρτιο/Απρίλιο/Μάιο θα μπορούν να ανανεώσουν στην τιμή των 80e, αρκεί να ήταν κοντά μας τους 5/6 προηγούμενους μήνες ή τους 9/12!

Θέλουμε να πιστεύουμε πως τα πακέτα είναι για όλα τα γούστα (Ατομικά, Flexy, Premium) και προσαρμοσμένα στις ανάγκες σας.

Υπενθυμίζουμε πως σε όλες τις τιμές συμπεριλαμβάνεται το ΦΠΑ!

Από εκεί και πέτα το makrabet.com εξελίσσεται διαρκώς, βελτιώνει τις υπηρεσίες του και σε αυτά τα πλαίσια αποφασίσαμε να εγκαινιάσουμε ένα δεύτερο κανάλι Telegram (Makrabet Basket), προκειμένου να κάνουμε την δουλειά των Ιορδάνη / Ερμή ευκολότερη και άμεσα να ενημερώνεστε και εσείς άμεσα για λάθη εταιριών σε ειδικά στοιχήματα παικτών. Να γράψω πως οι δυο τους είναι μακράν ότι καλύτερο κυκλοφορεί σε Ευρωπαϊκό μπάσκετ / NBA αντίστοιχα είναι μάλλον πλεονασμός. Οι αριθμοί μιλούν μόνοι τους…

Ζητάμε και φέτος την στήριξή σας, καθώς πιστεύουμε πως έχουμε ακόμα πολλά να προσφέρουμε! Από την πλευρά μας δεσμευόμαστε πως θα δίνουμε καθημερινή μάχη για να εξελίσσουμε το site, να βελτιώνουμε την ποιότητα της δουλειάς μας, να μαθαίνουμε από τα λάθη μας και να σας προσφέρουμε το καλύτερο δυνατό προϊόν, σεβόμενοι την επένδυσή σας.

Πάμε γερά, καλή σεζόν να έχουμε! Πηγή: www.makrabet.com

Oficrete