Oficrete
19/04/2018 - 20:38

Ποιοι Είμαστε

Τα πολλά λόγια είναι φτώχεια και δεν μας ταιριάζουν – έχουμε μάθει άλλωστε όλα αυτά τα χρόνια να μιλάμε με την δουλειά μας. Και ευτυχώς, ο κόσμος γνωρίζει να εκτιμά και να αναγνωρίζει όσους εργάζονται σωστά, δεν κοροϊδεύουν και έχουν μία σταθερή κερδοφόρα πορεία στον χώρο.

ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ

Makrabet
makrabet 300x250

Εξειδίκευση, πρωτογενής δουλειά, τιμιότητα και επαγγελματισμός! Αυτές είναι οι αρχές μας... Εδώ δεν κοροϊδεύουμε, η κάθε πρόταση είναι προϊόν μελέτης, γνώσης και πείρας, εδώ μοιραζόμαστε μαζί σας το παιχνίδι μας! Στο makrabet.com θα βρείτε ανθρώπους που δουλεύουν ακατάπαυστα, για να είναι απόλυτα έγκυροι στις εκτιμήσεις τους, και παράλληλα έχουν πολυετή πείρα στα αθλήματα/πρωταθλήματα με τα οποία ασχολούνται.

Στο site αυτό δεν θα βρείτε “αερητζήδες” του χώρου (και είναι πολλοί...)! Ανθρώπους που έχουν κάνει το στοίχημα εμπόριο (πάρε κόσμε τρίξι και πίξι και γιάνκι και μάνκι, εδώ τα καλά καλά bets). Δεν θα βρείτε κάποιους άλλους, που απλά “κλέβουν” σημεία (να δούμε τι έδωσε ο Ckmng, θα κολλήσουμε και κάτι από Παναγιώτη Τράγο, θα γράψουμε και 200 λέξεις και είμαστε άρχοντες...). Δεν θα βρείτε επίσης συντάκτες που απλά έπρεπε να ασχοληθούν με κάποιο πρωτάθλημα (στην λογική της κάλυψης 789.986 αγώνων που υπάρχουν στο κουπόνι από 10-20 άτομα...) χωρίς καν να γνωρίζουν πού πέφτει στον χάρτη η χώρα προέλευσης.

Καλύπτουμε σχεδόν όλα τα αθλήματα! Ποδόσφαιρο (με έμφαση σε Ελλάδα – Κύπρο, αλλά και Ιταλία, Ισπανία, Αγγλία, Γερμανία, Λατινική Αμερική), Μπάσκετ (ευρωπαϊκό και NBA), Βόλεϊ, Baseball, NFL, Χόκεϊ, Τένις, Στίβο, Πόλο! Το site είναι σχεδιασμένο με τέτοιο τρόπο ώστε να υπάρχουν προτάσεις και ενδιαφέρον 365 μέρες τον χρόνο και 24 ώρες το 24ωρο!

Ζητάμε την στήριξή σας, διότι για να μπορέσουμε να αποδώσουμε το 100% της ποιότητας στην εργασία μας, θα πρέπει να ασχοληθούμε αποκλειστικά και επαγγελματικά με το συγκεκριμένο site. Ζητάμε την στήριξή σας, αρνούμενοι να συνθηκολογήσουμε με τις στοιχηματικές εταιρίες. Άλλωστε στο makrabet.com δεν θα μπορούσαμε ποτέ να στηρίξουμε την επιβίωσή μας στην... χασούρα του παίκτη, διότι πολύ απλά επιδιώκουμε και πιστεύουμε πως μόνο κέρδος θα έχει από το δικό μας site!

Αποφασίσαμε, λοιπόν, με θάρρος να σταθούμε στο πλευρό του παίκτη του στοιχήματος και είναι στο δικό σας χέρι αν θα μας κρατήσετε στον χώρο!

Είναι δεδομένο πως θα δεχτούμε στοχευμένο πόλεμο και κακόβουλα σχόλια, όμως θα απαντήσουμε σε όλα με την σιωπή και την δουλειά μας. Πάντα όταν ξεκινάει μία νέα προσπάθεια που “ταράζει” τα νερά και εισάγει καινοτομίες, δέχεται “λάσπη” και είμαστε προετοιμασμένοι για αυτό!

Φιλοδοξία μας είναι να γίνουμε μία μεγάλη στοιχηματική παρέα, να γουστάρουμε την δουλειά μας και να ανταμείβουμε με κέρδη όσους μας στηρίζουν! Ξεκινάμε με σεμνότητα, αλλά και πολλά όνειρα. Να πετύχουμε, να μεγαλώσουμε ακόμα περισσότερο την παρέα και το makrabet.com να εξελιχθεί σε κάτι περισσότερο από ένα ακόμα site: σε ένα πρόδρομο στοιχηματικών εξελίξεων στην Ελλάδα!

Μείνετε συντονισμένοι, η σεζόν θα είναι μεγάλη και το ταξίδι μόλις ξεκίνησε!

Oficrete