Oficrete
12/02/2020 - 19:00

Μην κάνετε κακές παρέες!

Γράφει ο φίλος του ΟΦΗ, Καλίμπας 4
Ετικέτες:

ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ

Τα παιδιά της 4

Σταματήστε τις παρέες με τους γαύρους!

Δε με ενδιαφέρει να λέγεται το οτιδήποτε από όλους τους άλλους για την ομάδα.

Με ενδιαφέρει, μόνο, τι λέει ο δικός μας ο κόσμος. Εμείς είμαστε ο ΟΦΗ.

Τελικά διαπίστωσα ότι πολλοί από τους φιλάθλους μας κάνουνε παρέα με γαύρους. Δε μιλάω για τους οπαδούς μας (για φιλάθλους μιλάω) και δεν αναφέρομαι σε φυσιολογικούς ανθρώπους, που μπορεί να υποστηρίζουνε τον Ολυμπιακό. Αναφέρομαι στους γαύρους.

Αυτούς που καθημερινά πατάνε πάνω από 500 κλίκ στις γαυροσελίδες και καταπίνουν αμάσητα ό,τι τους λανσάρουν από την ΠΑΕ ΓΑΥΡΟΣ. Που προσπαθούν με κάθε ευκαιρία να διαχύσουν στην κοινωνία του Ηρακλείου ψέματα και σκευωρίες εναντίον της ομάδας μας. Κανονικοί πράκτορες του Πειραιά, δηλαδή. Αν και είναι Κρητικοί.

Είναι οι ίδιοι που για τον ΟΦΗ θα σύρουνε ό,τι μπορεί να φανταστεί ανθρώπινος νους, που τα ξέρουν όλα από «μέσα», που πηγαίνουν και στο γήπεδο μας κατά τα άλλα, που βρίζουν τον ΟΦΗ από μικρά παιδιά, αλλά τον «υποστηρίζουνε» κιόλας (όταν τα βρούνε σκούρα με το συνομιλητή τους). Για την ακρίβεια, είναι τόσο βλαμμένοι (με την πραγματική έννοια της λέξης «βλάβη») που ο μόνος λόγος για να το παίξουν «ανωτερότητα», είναι ότι υποστηρίζουν τον ΟΣΦΠ!

Από κει και πέρα, εμείς τι λόγο έχουμε να τους δίνουμε αξία; Η ΠΑΕ ΓΑΥΡΟΣ έχει ολόκληρα γραφεία προπαγάνδας. Ολόκληρο μηχανισμό, που ασχολείται 24 ώρες τη μέρα με το πώς θα προβληθεί ο «αδικημένος Ολυμπιακός» και το πώς θα «σκεπάσουν» όλη τη μούργα τους. Δεν αφήνουν τίποτα να πέσει κάτω, που μπορούν τα το χρησιμοποιήσουν προς όφελός τους. Είναι αυτοί που θα σε κλέψουν, θα πανηγυρίζουν και θα το παίζουν και θιγμένοι παράλληλα, μες τα μούτρα μας!

Μέχρι να πεις «κύμινο», έχουν ανέβει 10 διαφορετικά άρθρα, σε 10 διαφορετικές σελίδες υπέρ του ΟΣΦΠ και κατ’ αυτόν τον τρόπο παίρνουν γραμμή και τα ζώα… εεε οι οπαδοί του. Μυαλό να σκεφτούν από μόνοι τους, δεν έχουν. Πρέπει πάντα να τους λένε τι θα κάνουνε και τι θα λένε. Όταν μιλάς με έναν γαύρο (επαναλαμβάνω γαύρο, όχι Ολυμπιακό), ξέρεις ότι μιλάς με το γραφείο προπαγάνδας της ΠΑΕ του.

Τι δουλειά έχουν οι φίλαθλοί μας να ανοίγουν κουβέντες με αυτούς; Από πού και ως πού μας ενδιαφέρει τι λένε και τι θα πουν; ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΤΙΣ ΠΑΡΕΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΓΑΥΡΟΥΣ. Διαφορετικό πράγμα να ασκούμε κριτική (και ΣΚΛΗΡΗ κριτική) όπου χρειάζεται προς την ΠΑΕ ΟΦΗ και άλλο εντελώς να αναμασάμε την προπαγάνδα των γαύρων.

Οι φίλοι μας οι ΠΑΟΚΤΣΗΔΕΣ, (από την άλλη) ήδη βλέπουμε και ακολουθούν την πεπατημένη των Ολυμπιακών. Αποφάσισαν να παίξουν το παιχνίδι με τους όρους της μούργας. Καλώς; Κακώς; ΔΕ ΜΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ, ας βγάλουνε τα μάτια τους μεταξύ τους. Αφού τους αρέσει να μιλάνε περισσότερο για το πόσες λαμογιές έκανε ο ένας και πόσες ο άλλος, παρά για το ποδόσφαιρο.

Εμείς έχουμε τους δικούς μας όρους και τους δικούς μας κανόνες. Καμία σχέση με προπαγάνδες, χαφιεδισμούς και σκευωρίες. Η ομάδα μας τους έχει γυρίσει την πλάτη και σε αυτούς και στον «πολιτισμό» τους. Από το 1997, έχουμε επιτέλους στην ΠΑΕ ανθρώπους που ΜΠΟΡΟΥΝ να φέρουν τον ΟΦΗ εκεί που πρέπει να είναι, ΨΗΛΑ! Ας το δούμε να χτίζεται βήμα βήμα! Και αφήστε τους άλλους να πανηγυρίζουν τα λερωμένα τους πρωταθλήματα.

Η αγάπη για τον ΟΦΗ που έχουν οι άνθρωποι στην ΠΑΕ, δεν την έχουν όλοι οι παίχτες, προπονητές και διοικούντες μαζί, σε ολόκληρη την μετά Γκέραρντ εποχή (δε θα σε ξεχάσουμε ποτέ Ολλανδέ).

Και για να τα λέμε όλα, έχουν γίνει τρανταχτά λάθη στο σχεδιασμό της ομάδας. Το βλέπουμε, το ξέρουμε. Αυτά θα τα πούμε από το Μάιο και τον Ιούνιο, όμως. Τώρα έχουμε πόλεμο. Πάρτε το χαμπάρι. Ο στόχος είναι ένας: Να βάλουμε από κάτω 7 ομάδες και να δούμε την ομάδα στην 6άδα. Αυτό είναι το μόνο που πρέπει να μας απασχολεί. Τίποτε άλλο. Αν δε μπορείς να συγκεντρωθείς στο στόχο σου αδερφέ Ομιλίτη και δεν κρατιέσαι για να κράξεις μετά από μια ήττα: Κάτσε σπίτι ρε μάγκα και κάνε log out από το ρημάδι το fb. Άστο. Γράψε αύριο!

Κρατάμε την τύχη μας στα χέρια μας και με το καλό να μπούμε στα play off. Αν όχι, και πάλι έχουμε την ελευθερία να ονειρευόμαστε ένα καλύτερο αύριο. Και αυτό είναι η μεγαλύτερη νίκη του κόσμου του ΟΦΗ. Μεγαλύτερη, ακόμα και από αυτήν του 1987, και του 1993.

ΥΓ1: Οι όποιες βελτιώσεις πρέπει να γίνουν αύριο (και έπρεπε να έχουν γίνει ήδη από χθες) στην ομάδα, θα προκύψουν μέσα από την πίστη και την καλή θέληση. Όχι μέσα από τα μπινελίκια και το δηλητήριο.

ΥΓ2: Φυσικά και κανείς δεν έχει την ασυλία του Πάπα. Οι διοικούντες κρίνονται και ΘΑ κρίνονται. Και εννοείται ότι σε αυτό το παιχνίδι που λέγεται «επαγγελματικό ελληνικό ποδόσφαιρο», δυστυχώς πρέπει κάθε βδομάδα να αποδεικνύεις ότι δεν είσαι ελέφαντας. Ας ενημερώσει κάποιος τους παίχτες μας. Στο γήπεδο δίνονται οι καλύτερες απαντήσεις!

ΥΓ3: Επιστρέφουν οι τραυματίες, καθαρίζουμε, από τις κάρτες και εύχομαι η ομάδα να μπει play off και να κόψει βαθμούς και από ΠΑΟΚ και από ΟΣΦΠ. Πραγματικά, δε μπορώ να φανταστώ την τρέλα που θα πάθουν.

Καλίμπας 4

Oficrete