Oficrete
12/10/2018 - 13:30

Τώρα αρχίζουν τα καλά και είναι στο χέρι μας!

Ο φίλος του ΟΦΗ, Μιχάλης Ρ. γράφει για την ελπίδα που ξημερώνει για τους Ομιλίτες και θυμίζει τι πρέπει να προσέξουμε στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό.
Ετικέτες:

ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ

Τα παιδιά της 4
Μεγάλη η μέρα της ΓΣ. Ολοκληρώθηκε ένα όνειρο χρόνων για όλους τους Ομιλίτες. Και μάλιστα η παρουσία του Μιχάλη Μπούση στο νέο ΔΣ προμηνύει ότι και ο ίδιος δε θέλει απλά να είναι μια "τράπεζα" από την οποία τραβάς χρήματα, αλλά να υλοποιήσει ο ίδιος το πλάνο (που θα μάθουμε σύντομα) για την ομάδα.

Οι αναρτήσεις στο ίνσταγκραμ, των Γκρεγκ και Άντζελο Παλυβού, είναι κάτι παραπάνω από ενθαρρυντικές. Μπορεί να μη ξέρουμε τι θα αποδώσει όλο αυτό και μακάρι να μπορούσαμε να πάμε τον χρόνο μπροστά με μία χρονομηχανή, αλλά γενικά δεν υπάρχει κάτι (πέρα από το αγωνιστικό - και αυτό προς το παρόν) να μας κάνει να είμαστε απαισιόδοξοι.

Όμως, αν και δε μ' αρέσει να γίνομαι κουραστικός, αλλά μ' αρέσει να μαι τελειομανής και επειδή θέλω να πάνε όλα καλά για την ομάδα μου, θα ήθελα να απλά και μόνο να υπενθυμίσω κάποια πράγματα:

"Στον επερχόμενο εντός έδρας αγώνα με Ολυμπιακό, δε θα πρέπει να αφήσουμε ούτε έναν να πετάξει το οτιδήποτε στον αγωνιστικό χώρο, από κάθισμα μέχρι αναπτήρα. Δε θέλουμε ούτε πρόστιμα, ούτε τιμωρία της έδρας, καθώς μετά από αυτό το παιχνίδι, η ομάδα θα μπει, στα θεωρητικά, πιο βατά της παιχνίδια. Δεν απαντάμε λοιπόν, στις οποιεσδήποτε προκλήσεις διαιτητή ή παικτών του γαύρου και συγκρατούμε το διπλανό μας.

Η παρουσία του Μιχάλη Μπούση και, προφανώς, σχεδόν όλης της νέας διοίκησης, καθιστά ακόμα πιο επιτακτική την ανάγκη να προστατευτεί η ομάδα στο γήπεδο από τον οποιοδήποτε ανεγκέφαλο, ώστε να καταλάβει ο ίδιος και οι άνθρωποι του ότι δεν ήρθαν... στην Ουγκάντα να επενδύσουν!

Γεμίζουμε ασφυκτικά το Γεντί Κουλέ (όχι όπως με ΠΑΟΚ και ΑΕΚ που υπήρχαν και κενές θέσεις) και δείχνουμε τη δύναμη μας, με τη φωνή μας. Παίρνουμε μαζί μας μικρούς και μεγάλους. Όσο και να κοστίζει το εισιτήριο.

Στηρίζουμε τους παίκτες και τον Παπαδόπουλο σε περίπτωση ήττας. Άλλωστε μη ξεχνάμε ότι τίποτα δεν αλλάζει πριν την έλευση του Ιανουαρίου"

Προφανώς, δεν αναφέρομαι στον οπαδό που μπορεί να εκνευριστεί, να σηκωθεί, να βρίσει και να ξανακάτσει, αλλά σε εκείνους τους λίγους, που τους μετράς στα δάχτυλα των χεριών και είναι ασυγκράτητοι. Φυσικά, ο κόσμος αυτής της ομάδας, ειδικά τα τελευταία χρόνια, είναι κάτι παραπάνω από κύριος! Αλλά επειδή το παιχνίδι είναι πονηρό, και στην καλύτερη φάση του χρόνου, διοικητικά για μας, πρέπει να προστατέψουμε οι ίδιοι την ομάδα...

Το παραπάνω πλαίσιο πρέπει να υποστηριχθεί πάση θυσία, ακόμα και αν κατέβουν οπαδοί του γαύρου εδώ στο Ηράκλειο. Το παραπάνω πλαίσιο πρέπει να υποστηριχθεί ακόμα και αν χάνουμε από νωρίς.

Είναι στο χέρι μας, σε πρώτη φάση, να πάνε όλα καλά με το παιχνίδι... και στο δικό τους (Μπούση κ ΣΙΑ) να πάνε ακόμα καλύτερα στο μέλλον!

Μιχάλης Ρ.

Oficrete