Oficrete

Ω ένας ΟΦΗ, μπαμπά!

Από που να αρχίσεις και που να τελειώσεις, μετά από αυτά που είδαμε στο ΟΑΚΑ, ποιος ήταν αυτός που δεν έτριβε τα μάτια του με την εικόνα που έβγαλε η ομάδα στο γήπεδο;

Δεν είναι (η μόδα των τελευταίων χρόνων) το αποτέλεσμα με τον Παναθηναϊκό, δεν είναι μόνο η ευχαρίστηση ότι κέρδισες τον Παναθηναϊκό, αλλά η μαγική εικόνα που βγήκε μέσα στο γήπεδο, με έναν ΟΦΗ που - όσο περνούσε η ώρα - έκανε άπαντες του Παναθηναϊκού να αρχίσουν να ξεροκαταπίνουν και τους ΟΜΙΛΙΤΕΣ να λένε "θεέ μου τι γίνεται";

"Τι είναι αυτό που βλέπουμε σήμερα";

Δεν είναι τα 3 γκολ, που μπορούσαν να είναι και 5 και 6, είναι ότι είχες εξαφανίσει τον Παναθηναϊκό, ήταν ότι αυτό που έβλεπες, ήταν αυτό που ονειρευόσουν χρονιά να δεις από τον ΟΦΗ και είμαστε ακόμη στην αρχή.

Τα συναισθήματα την ώρα του παιχνιδιού δεν περιγράφονται, καθώς ο τρόπος που παρουσιαζόταν η ομάδα ήταν κάτι φανταστικό!

Ηθική πληρωμή και ξεπλήρωμα του χρόνου για όλους μας, όχι για το 1-3 ξαναλέω, αλλά για τη μεγαλειώδη εμφάνιση μιας ομάδας που μπήκε στα ίσα να κάνει το παιχνίδι της, να πάρει το ματς χωρίς σκοπιμότητα, χωρίς πούλμαν στην άμυνα, χωρίς βρώμικο παιχνίδι, χωρίς σκιές και κλεφτοπόλεμο, αλλά με καθαρό και σύγχρονο ποδόσφαιρο, εξαφανίζοντας κυριολεκτικά τον αντίπαλο και, κυρίως, κάνοντας τον να δείχνει πολύ, μα πολύ, λίγος απέναντί μας!

Παιχνίδι βγαλμένο μέσα από τα όνειρα μας, ένας μεγάλος πόθος χρόνων, η στιγμή που η χαρά έγινε συγκίνηση για όλους μας και αυτό είναι κάτι που δεν μπορεί να το νιώσει κανείς, αν δεν είναι ένας από εμάς!

Όχι, δεν ήταν ο κακός Παναθηναϊκός που μας έδωσε τη νίκη, όπως θέλουν να το παρουσιάζουν τα αθηναϊκά ΜΜΕ, ήταν ο πολύ καλός ΟΦΗ που έπαιξε μπαλάρα, αλλά το κόμπλεξ που τους διακρίνει, δεν τους αφήνει να το χωνέψουν, ότι ο Ο.Φ.Η μεγαλώνει, θα το χωνέψουν όμως με τον καιρό, εξάλλου είμαστε ακόμη στην αρχή.

"Απλό ποδόσφαιρο έπαιξε ο ΟΦΗ, απέναντι σε έναν πολύ κακό Παναθηναϊκό" ήταν τα καλύτερα λόγια που άκουσα εγώ.

Σοβαρά τώρα; Αυτό ήταν απλό ποδόσφαιρο, έτσι είναι το απλό ποδόσφαιρο;
 
Αλήθεια, αν αυτό το ματς το έκανε ο Παναθηναϊκός, τι θα έγραφαν; Φαντάζεστε τα πρωτοσέλιδα;
 
Μπαλάρα, σούπερ ομάδα, τρομερή εμφάνιση, άφησε υποσχέσεις, κτλ, κτλ.

Το μήνυμα, όμως, έχει σταλθεί και να είστε σίγουροι, ότι πλέον όλοι αρχίζουν μας υπολογίζουν.

Για να πω και την αλήθεια, δεν περίμενα την ομάδα να δείξει αυτό το πρόσωπο τόσο νωρίς, αλλά είναι ένα πολύ καλό δείγμα γραφής για τη συνέχεια και εξακολουθώ να είμαι της άποψης να έχουμε "χαμηλά τη μπάλα" για τη συνέχεια.

Ναι αυτό τον ΟΦΗ θέλουμε και έχουμε να ξεπληρώσουμε πολλούς λογαριασμούς στο μέλλον, αλλά με την περηφάνια που διακρίνει αυτόν τον κόσμο, αυτήν την ομάδα, αυτό το νησί!

Μέσα στο γήπεδο, στα ίσια και παλικαρίσια.

Ο ΟΦΗ, που υπολογιζόταν στο παρελθόν ως μια ομάδα που δύσκολα περνάς, φώναξε ΠΑΡΩΝ στο ΟΑΚΑ και θα αλλάξει πολλές ισορροπίες στα δεδομένα της SL και των βολεμένων.

Και το κυριότερο, ότι αυτός ο ΟΦΗ πλέον θα λάμψει σαν διαμάντι μέσα στο σκοτάδι του Ελληνικού ποδοσφαίρου και θα λάβει την αναγνώριση που του αξίζει εν καιρώ, διότι πλέον απέχει από σκοτεινές διαδρομές, από συντεχνίες και από παιχνίδια εντυπώσεων, που είναι κάτι το καθιερωμένο στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Ο ΟΦΗ δείχνει το δρόμο και για άλλους και όσοι είναι έξυπνοι, θα τον ακολουθήσουν και αν ακολουθήσουν, θα αλλάξει και το ποδόσφαιρο. Ουτοπικό μεν, εφικτό δε, αλλά όχι με τις συνθήκες που επικρατούν, καθώς πολλοί είναι δέσμιοι του συστήματος.

Κλείνοντας θέλω να πω, ότι ο ΟΦΗ διαψεύδει και θα συνεχίσει να διαψεύδει κάθε θεωρία συνωμοσίας και σενάρια επιστημονικής φαντασίας, γιατί είναι ΚΑΘΑΡΟΣ και οι άνθρωποι που τον απαρτίζουν έχουν ηθική και καθαρό βλέμμα.

Από εκεί και μετά, θεωρώ ότι τα αποτελέσματα των δυο πρώτων αγωνιστικών και η εικόνα της ομάδας, δεν αφήνουν κανέναν ασυγκίνητο και πρέπει να την αγκαλιάσουμε και να την στηρίξουμε όλοι, όσο ποτέ άλλοτε!

Το ταξίδι άρχισε με τον καλύτερο τρόπο!

Ας το ζήσουμε και ας το απολαύσουμε!

Oficrete