Oficrete

ΟΦΗ ΓΕΡΑ!

ΟΦΗ γερά, μα λίγο έμεινε, λίγο μέχρι την επίτευξη ενός μίνι ποδοσφαιρικού θαύματος, που συντελείται στο Ελληνικό ποδόσφαιρο και είμαστε ακόμη στην αρχή.
Λίγο έμεινε, για να δικαιωθεί το project πανηγυρικά για την πρώτη του χρονιά, όπως οι άνθρωποι που το τρέχουν, οι άνθρωποι που το στηρίζουν και οι ποδοσφαιριστές που το εκτελούν (ένα μέρος του), καθώς δεν είναι μόνο η πρώτη ομάδα το project, αλλά είναι ένας πολύ καλός εκπρόσωπος - "κράχτης", ως προς το σύνολο.

Αν και είναι νωρίς για να κάνουμε ταμείο, το σίγουρο είναι ότι η ομάδα έχει κερδίσει πολλά, σε αυτήν την πρώτη χρονιά της νέας εποχής, τα οποία τα είχε χάσει για δεκαετίες.

Για το αγωνιστικό δε θα γράψω, αν και έχω τα "παραπονάκια μου" σε πολλά θέματα, αλλά δεν θα το κάνω, διότι θα είμαι άδικος, καθώς ακόμη και με αυτά τα "παράπονα" η ομάδα είναι στην 6η θέση, ακόμη και με κακά παιχνίδια, ακόμη και με αυτοκτονίες σε κάποια ματς, ακόμη και με διαιτητικές αδικίες, είναι εκεί και διεκδικεί είσοδο στα playoff, σε μια σεζόν που έως τώρα έχει καθιερωθεί στις elite θέσεις του πρωταθλήματος και όχι να παλεύει για την αποφυγή υποβιβασμού ή μπαράζ, που έκανε προηγούμενα χρόνια.

Το σίγουρο είναι ότι η ομάδα δεν είναι αυτή που ήταν μέχρι τα τέλη Οκτωβρίου, με το τρομερό και καταιγιστικό ποδόσφαιρο, αλλά όπως είχε δηλώσει και ο ίδιος ο Σίμος, η απόδοση αυτή είχε ξεπεράσει ακόμη και τις δικές τους προσδοκίες, πράγμα που σημαίνει ότι ήξεραν και τι έχουν και μέχρι που μπορούν να κρεμάσουν το καλάθι τους, χωρίς να υπερεκτιμήσουν τις δυνάμεις τους και φυσικά χωρίς να παρασυρθούν και να κάνουν κάποια υπέρβαση τον Ιανουάριο, καθώς προέχει η εξέλιξη, τα σίγουρα βήματα και, σίγουρα, ο στόχος δεν ήταν τα Playoff, αλλά εδώ που φτάσαμε, η όρεξη είναι μεγάλη και ο στόχος εφικτός.

ΟΦΗ γερά και ας προσπαθούν να σου βάζουν τρικλοποδιές, εντός και εκτός γηπέδων, με τα παραδείγματα να είναι πολλά, είτε αυτά είναι για δήθεν μετακινήσεις ποδοσφαιριστών, συμφωνίες και ραντεβού, είτε με επαγγελματικές διαιτησίες (ομορφιές), είτε με ανυπόστατα δημοσιεύματα ρεπορτάζ, που σκοπό είχαν να φέρουν αστάθεια, αλλά... στου κουφού την πόρτα όσο θέλεις βρόντα.

Όχι, δε θα χαϊδέψω αυτιά να γράψω ότι έχουμε σούπερ ομάδα, αλλά έχουμε "ομάδα" με ό,τι αυτό συνεπάγεται.

Δε θα γράψω ότι είναι κάτι που το περίμενα, μιας και η προσωπική μου άποψη, όταν ξεκινούσε το πρωτάθλημα, ήταν για θέσεις 8-12 και ευτυχώς έπεσα έξω.

Και για να τα λέμε και όλα, φυσικά έχω πιάσει πολλές φορές τον εαυτό να γκρινιάζει την ώρα του ματς (κόσμια), να απογοητεύεται, να χτυπιέται για μια τζάμπα ήττα, για ένα λάθος που μας στοίχισε, για την αγωνιστική μας εικόνα σε κάποια παιχνίδια, για αυτά που περίμενα να δω, αλλά δεν τα είδα, όμως κατά βάθος ξέρω...

Ξέρω και βλέπω ότι η ομάδα πηγαίνει συνεχώς προς τα πάνω, μέρα με την μέρα, σε πολλά επίπεδα, ξέρω ότι η περίοδος αυτή είναι η πρώτη χρονιά του σχολείου και ότι φέτος μαθαίνουμε τα γράμματα για να μπορούμε να διαβάσουμε, τους αριθμούς για να μπορούμε να μετράμε και από του χρόνου θα πάμε στην επόμενη τάξη, που θα προστεθούν πράγματα, στα όσα μέχρι σήμερα έχουν δουλευτεί και αφομοιωθεί, ούτως ώστε να είμαστε ακόμη καλύτερα, σε διάρκεια και αγωνιστική σταθερότητα.

Κλείνοντας:

ΟΦΗ γερά, μία νίκη και φύγαμε για Playoff!

ΥΓ. Αν έρθει αυτή η νίκη με τη Λαμία, που προσωπικά το πιστεύω και το εύχομαι όπως όλοι, τότε μάγκες αράξτε...

Έρχεται μια ποδοσφαιρική πανδαισία με συνεχόμενα ντέρμπι, κυρίως αυτά που θα γίνουν στο Γεντί Κουλέ και η αλήθεια είναι ότι θα το γιορτάζουμε σε κάθε ένα ξεχωριστά, χωρίς κανένα άγχος.

Θα είναι το δικό μας "Νταβαντούρι"!

Oficrete