Oficrete

Είμαστε κοντά στο Όνειρο ρε μάγκες...

Πέρασε λίγη ώρα, τα σκέφτηκα με ψυχραιμία και θα προσπαθήσω παρά την στενοχώρια μου να δώσω το στίγμα της επόμενης μέρας από την ήττα στο Αγρίνιο.
makrabet 300x250

* Μιλώντας για ποδόσφαιρο, ο Ο.Φ.Η. για 70’ απουσίαζε από τον αγωνιστικό χώρο. Δεν είχαμε προσανατολισμό στο παιχνίδι μας, υπήρχε αδικαιολόγητος εκνευρισμός στους παίκτες και πλήρης απουσία πάθους.

* Επειδή δεν είμαι επαγγελματίας σαλιάρης και γλείφτης (…) θα πρέπει να σημειώσω πως ο Νίκος Παπαδόπουλος δεν βρέθηκε σε καλή μέρα και δεν βοήθησε όσο έπρεπε την ομάδα. Συμβαίνουν και στις καλύτερες οικογένειες, έχει δικαίωμα και ο Νίκος σε μια κακή μέρα, προχωράμε.

* Υπάρχει αποβολή Άργκους στο Α’ ημίχρονο, καθώς ρίχνει εσκεμμένη κλωτσιά στο πρόσωπο του Νέιρα και ενώ η φάση έχει τελειώσει. Επίσης συνολικά κάκιστος διαιτητής που έχασε τη μπάλα στον πειθαρχικό έλεγχο.

* Ο Βουό απέδειξε πως δε μπορεί να σταθεί στην Σούπερ Λίγκα. Το γεγονός πως ολοκλήρωσε το παιχνίδι είναι περίπου κωμικό: το παλικάρι χαλούσε κάθε επίθεση του Ο.Φ.Η.! Είπαμε, τον αγαπάμε, μας βοήθησε πολύ στην Β’ Εθνική δύο χρόνια, είναι συμπαθέστατος, καλός επαγγελματίας, μαχητικός, τα δίνει όλα και ότι άλλο θέλετε. Είναι όμως ΠΟΛΥ αργός και ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΑ χασογκόλης. Με αγάπη και σεβασμό, να γράφουμε και καμιά αλήθεια όμως…

* Υπάρχει μεγάλο πρόβλημα στους πλάγιους μπακ. Τεράστιο. Τεραστιότατο. Και αμυντικές τρύπες και αχρείαστα σκληρό παιχνίδι και ελάχιστα ανεβάσματα και κακές επιλογές επιθετικά και μηδέν βοήθεια στις στημένες μπάλες. Ο Κυριακίδης πρέπει να παίζει στα χαφ, είναι εξαιρετικά ποιοτικός παίκτης. Και ο Κοροβέσης είναι καλός παίκτης, όμως δεν είναι μπακ. Αργυρόπουλος/Μπολάκης μένουν συν τον Δεληγιαννίδη που δεν έχουμε δει. Κοιλιάρας μάλλον έμεινε για να βοηθά στις προπονήσεις.

* Ο Ποτουρίδης είναι ηγέτης και νομίζω πως με Παπάζογλου θα κάνει καλό δίδυμο! Υπάρχει και ο Κομεσίδης εκεί. Και Στρέζος είναι εγγύηση. Άρα η άμυνα με δύο καλούς πλάγιους μπακ έρχεται στα ίσια.

* Ο Μεγιάδο είναι καλός παίκτης, αλλά ακόμα σε φάση προσαρμογής. Θα τον περιμένουμε, αξίζει. Θέλουμε όμως ακόμα ένα παίκτη εκεί box-to-box, καθώς υπάρχει μόνο ο Κυριακίδης. Ο Παπαστεριανός δυστυχώς δείχνει να είναι ένα κλικ πιο αργός από την κατηγορία…

Από εκεί και πέρα παιχνίδια έρχονται και φεύγουν, εμείς όμως πάνω από όλα πρέπει να βλέπουμε την μεγάλη εικόνα. Και η μεγάλη εικόνα είναι το μέλλον του συλλόγου που λέγεται Ο.Φ.Η. και προφανώς δεν εξαρτάται από ένα παιχνίδι, μια ήττα ή ακόμα και μια καλή ή κακή σεζόν.

Το όνειρο ΟΛΩΝ μας είναι να δούμε επιτέλους μια ομάδα με ΗΘΟΣ, ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ, ΠΛΑΝΟ, ΟΡΓΑΝΩΣΗ!

Μια ομάδα που θα εκπροσωπεί την Κρήτη μας και θα μεταφράζει τις αρχές και τις αξίες που αυτή πρεσβεύει σε ποδοσφαιρικούς όρους.

Δεν μας ενδιέφεραν ποτέ εμάς τα πρωταθλήματα, τα μπάτζετ, ο έλεγχος της ΕΠΟ, οι μεταγραφές αεροδρομίων και όλα αυτά με τα οποία ηδονίζονται γαυροβάζελοι Νότου και Βορρά.

Και είμαστε ΚΟΝΤΑ ρε μάγκες στο ΟΝΕΙΡΟ! Είμαστε κοντά…

ΥΓ. Μετά το τέλος της επανάστασης, όλοι επαναστάτες δηλώνουν. Τα ίδια έγιναν και το 2009. Έμμισθοι υπάλληλοι που στήριξαν με λύσσα τα… αποστήματα των τελευταίων ετών, διαστρεβλώνοντας πλήρως την πραγματικότητα, αύριο θα παρουσιαστούν οι μεγάλοι επαναστάτες που κόντρα σε όλους έφεραν την αλλαγή στον Ο.Φ.Η.! Υγεία να έχουμε, με την ομάδα αυτή δεν βαρεθήκαμε ποτέ.

ΥΓ2. Τις επόμενες μέρες θα είμαι σε ρόλο… guest star, καθώς είπα να ξεκουραστώ λίγο. Έχουμε «βάθος» στο ρόστερ να καλύψουν την απουσία μου όμως! Ασφαλώς αν υπάρξει εξέλιξη στο θέμα που μας αφορά όλους, παρατάμε και διακοπές και τα πάντα – μη λέμε τα αυτονόητα: o Ο.Φ.Η. πάνω από όλους και όλα!

Oficrete