Oficrete

Φάκελος διαιτησία: Δικαίωση Ο.Φ.Η.!

Γνωρίζω εκ των προτέρων πως θα έχω πολλές γκρίνιες μετά από όσα θα γράψω και πολλές διαφωνίες. Την άποψή μου καταθέτω!
makrabet 300x250

Γράφω με αφορμή τη μόνιμη γκρίνια των οπαδών μας μετά από κάθε αγώνα στα social media που πραγματικά με έχει κουράσει και το τελευταίο που θέλω είναι να μεταμορφωθούμε σε εκκολαπτόμενους γαυροβάζελους. Μια νοοτροπία που είναι σαν να αντιγράφουμε τους γαυροβάζελους και ότι αυτοί εκπροσωπούν (όχι μόνο ποδοσφαιρικά, συνολικά στην κοινωνία) και στο οποίο υποτίθεται εμείς είμαστε απέναντι. Και είμαστε, στην πράξη και όχι στα λόγια. Ας προσέξουμε λίγο και τα λόγια όμως, γιατί επηρεάζουν μελλοντικές νοοτροπίες πιτσιρικάδων ΟΦΗτζήδων!

Θα σας πω τι έχω δει εγώ. ΝΑΙ, έχουμε αδικηθεί σε αρκετά παιχνίδια, ΝΑΙ έχουμε ευνοηθεί σε πολύ λιγότερα και ΝΑΙ το ισοζύγιο είναι αρνητικό. ΌΧΙ όμως τόσο αρνητικό που να δικαιολογεί τόση γκρίνια ή να συζητάμε πως έχει επηρεάσει την πορεία της ομάδας.

Η άποψή μου συνοπτικά είναι η εξής:

Α) Η πορεία του Ο.Φ.Η. δεν έχει αλλοιωθεί στο ελάχιστο από διαιτητικές αποφάσεις.

Β)
Δεν έχω δει απολύτως καμία ΕΣΚΕΜΜΕΝΗ κακή διαιτησία εις βάρος μας. Ανθρώπινα λάθη κακών διαιτητών ναι. Πιστέψτε με, μετά από 25 χρόνια στα γήπεδα, μπορώ να ξεχωρίζω τον στημένο από τον άχρηστο διαιτητή…

Γ)
Είναι δικαίωση για την ΠΑΕ Ο.Φ.Η. ο τρόπος που έχει χειριστεί το θέμα της διαιτησίας. Καμία κουβέντα, καμία συζήτηση, καμία δήλωση, καμία διαμαρτυρία, καμία ανακοίνωση, καμία ανάμειξη: σαν να μην υπάρχει διαιτησία!

Εγώ αυτό το ακούω θετικά για πολλούς λόγους. Μου δείχνει εμμέσως και την απαξίωση του συλλόγου για τον βόθρο του ελληνικού ποδοσφαίρου και την διάθεση ο Ο.Φ.Η. να αποτελέσει την πρώτη ομάδα που αγωνίζεται στο πρωτάθλημα μιας χώρας, με την οποία δεν έχει απολύτως καμία σχέση.

Θα σας πω όμως και το άλλο. Έχω δει ΣΕΒΑΣΜΟ από τους Έλληνες διαιτητές στον σύλλογο που δεν υπήρχε στο παρελθόν. Το αναγνωρίζουν αυτό. Αναγνωρίζουν πως ο Ο.Φ.Η. δεν σηκώνει θέμα τύπου «θέλουμε και εμείς ξένους διαιτητές» ή «γιατί όχι ξένοι διαιτητές στα παιχνίδια μας». Αναγνωρίζουν πως τους φιλοξενούμε με τον καλύτερο τρόπο στην έδρα μας. Αναγνωρίζουν πως οι παίκτες μας δεν ξεσηκώνουν τον κόσμο εις βάρος τους σε μια «καυτή» (προ Κορονοϊού) έδρα. Αναγνωρίζουν πως το προπονητικό τιμ ουδέποτε έχει μιλήσει άσχημα για αυτούς μπροστά στις κάμερες. Αναγνωρίζουν τέλος πως η διοίκηση ουδέποτε έχει εκδώσει δεικτικές ή και υβριστικές ανακοινώσεις (κάτι που έχουν κάνει ΟΛΕΣ ανεξαιρέτως οι υπόλοιπες ομάδες τη φετινή σεζόν).

Και αυτό φαίνεται από τη συνολική παρουσία τους στα παιχνίδια του Ο.Φ.Η., ακόμα και στα μεγάλα εκτός έδρας ντέρμπι με τους πλούσιους Αθηνών και Θεσ/νίκης. Είναι πρόβλημα ορισμένοι να μη μπορούν να το δούν...

Ακούστε, εμένα όλο αυτό μου αρέσει και το επικροτώ. Επιτρέψτε μου, λοιπόν, να πω ένα «Μπράβο» και ένα «Ευχαριστώ» στην διοίκηση για την συνολική διαχείριση που έχει κάνει στο θέμα διαιτησία!

ΥΓ. Από Δευτέρα επανέρχομαι στον παλιό γνωστό κακό μου εαυτό με την κριτική διάθεση. Σίμο ετοιμάσου, πριονοκορδέλα θα σε περάσω (χαχαχα).
ΥΓ2. Σάββατο 3 ανύπαρκτα εις βάρος μας μπέναλντι και δγιο αποβολές και μετά 875 σχόλια από κάτω: το βλέπω να έρχεται!

Oficrete