Oficrete

Σας βλέπουμε λαμόγια…

…και δυστυχώς για εσάς, σας καταλαβαίνουμε κιόλας!
makrabet 300x250

Από την πρώτη μέρα λειτουργίας του oficrete δεχτήκαμε στοχευμένο πόλεμο και τόνους λάσπης και ψέματος από την «παρέα» και τους μισθωμένους υπαλλήλους της. 

Γνώριζαν πως είχαν μπροστά τους κάτι που ποτέ στο παρελθόν δεν είχαν κληθεί να αντιμετωπίσουν: την δύναμη της ελευθερίας έκφρασης και της αγνής αγάπης! Εκεί που έλεγχαν πλήρως ότι είδηση υπήρχε για τον Ο.Φ.Η. και είχαν το μονοπώλιο της… αλήθειας, βρέθηκαν στην δυσάρεστη θέση να έχουν να αντιμετωπίσουν ένα site που αγκαλιάστηκε από τον κόσμο (όχι από το ξεκίνημα, καθώς πολλοί είχαν πέσει θύματα της προπαγάνδας, αλλά στην πορεία…) και δε μπορούσαν ούτε να ελέγξουν, ούτε να κατευθύνουν! Τους έπιασε πανικός…

Ακούστε, λοιπόν, λαμόγια. Σας βλέπουμε. Σας διαβάζουμε, μπροστά και πίσω από τις γραμμές. Ξέρουμε πώς σκέφτεστε. Ξέρουμε τι προσπαθείτε να κάνετε. Δεν θα σας αφήσουμε όμως!

Τα συμφέροντά σας θίγονται. Οι μισθωμένοι σας βγήκαν ήδη μπροστά με υπαγορευμένα άρθρα δήθεν πως στηρίζουν τη νέα προσπάθεια και να μην… τολμήσει να την χαλάσει κανείς. Λες και ο κόσμος είναι ΧΑΖΟΣ και δεν γνωρίζει πως ΕΣΕΙΣ προσπαθείτε να την χαλάσετε. Λες και ο κόσμος δεν γνωρίζει το παρελθόν σας τόσα χρόνια, ποια συμφέροντα εξυπηρετείτε ή πώς οδηγήθηκε ο Ο.Φ.Η. στην Γ’ Εθνική και ποιοι συγκάλυψαν τα φρικτά σκάνδαλα των τελευταίων ετών.

Καλώ τον κόσμο του Ο.Φ.Η. σε επαγρύπνηση. Παίζουν το τελευταίο τους χαρτί… Θέλουν να σας ρίξουν στάχτη στα μάτια κερδίζοντας χρόνο και προσπαθώντας να βρουν εναλλακτικές λύσεις για να χειριστούν επικοινωνιακά πιθανό «ναυάγιο» (που οι ίδιοι θα προκαλέσουν) στις διαπραγματεύσεις. Από χθες διαβάζουμε δημοσιεύματα για χρηματοδότηση της ΠΑΕ (γελάνε τα τσιμέντα…) και ακούμε φήμες για «προτάσεις» (όχι «πρόταση», προσέξτε…) που είναι ολοφάνερο πού αποσκοπούν: να κερδίσουν χρόνο!

Αν προχωρήσει η ιστορία, εκείνοι εξαφανίζονται δια παντώς από το προσκήνιο. Χάνουν τα προνόμια, χάνουν την εξουσία που τους έδινε ο έλεγχος του Ο.Φ.Η. σε τοπικό επίπεδο, χάνουν και την… κονόμα. Το σύστημά τους δουλεύει πυρετωδώς με στόχο να χαλάσει έστω την ύστατη στιγμή το deal.

Αιφνιδιάστηκαν βλέπετε! Δεν το περίμεναν, δεν είχαν προετοιμαστεί και είναι κάτι τόσο καλό που για να το αποδομήσουν θα πρέπει πρώτα να δουν πώς θα το χειριστούν επικοινωνιακά… Τα γιουσουφάκια τους είναι στα τηλέφωνα περιμένωντας οδηγίες τι και πώς θα γράψουν. Μην έχετε ΚΑΜΙΑ αμφιβολία: Θα προσπαθήσουν με λύσσα να ακυρώσουν οποιαδήποτε αγνή προσπάθεια!

Τι ζητώ από εσάς; ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ! Μιλήστε, κοινοποιήστε, εκφραστείτε, δείξτε πόσο θέλετε να αλλάξει η υπάρχουσα κατάσταση στον Ο.Φ.Η. μας… Οργανωμένοι, μπείτε στο παιχνίδι. Και ΠΡΟΣ ΘΕΟΥ: Μην δώσουμε εικόνα πως υπάρχει εμφύλιος στην ομάδα! ΑΚΡΙΒΩΣ αυτό θέλουν να πετύχουν τα λαμόγια, να αποθαρρύνουν ανθρώπους ΚΑΘΑΡΟΥΣ και ΤΙΜΙΟΥΣ από το να μπλέξουν σε μια δήθεν θολή και ψυχροπολεμική κατάσταση!

Καμία θολούρα, κανένας εμφύλιος. Είμαστε χιλιάδες, ενωμένοι, αγαπημένοι, Ο.Φ.Η.! Είστε μια παρέα από θλιβερά απομεινάρια της πιο μαύρης περιόδου στην ιστορία του ΕΝΔΟΞΟΥ συλλόγου μας.

Σας καλώ με μηνύματα, με αναρτήσεις σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης, με κοινοποιήσεις να τους δώστε την χαριστική βολή! Πίεση στην πίεση μάγκες! Να νιώσουν, να καταλάβουν, πως είναι πολύ λίγοι για να χαλάσουν οτιδήποτε…

Τώρα ή ποτέ, για τον Ο.Φ.Η. που ονειρευτήκαμε. Έναν Ο.Φ.Η. τίμιο, καθαρό, ανεξάρτητο, υπερήφανο! Έναν Ο.Φ.Η. να διοικείται από ανθρώπους με καθαρά βλέμματα, χαμόγελο, αγάπη, ανιδιοτέλεια. Από ανθρώπους σαν τον Ηλία, τον Γιάννη, τον Γιώργο, σαν τον Νίκο Παπαδόπουλο, τον οποίο πολλές φορές προσπάθησαν να «φάνε», αλλά δεν έχουν καταφέρει ακόμα (γνωρίζω πολλά στο θέμα αυτό).. Ούτε πρωταθλήματα ζητάμε, ούτε μεγαλεία, ούτε μεταγραφές αεροδρομίων – η δική μας αγάπη για την ομάδα ΔΙΑΦΕΡΕΙ! Όπως διαφέρει και η ίδια η ομάδα μας, ο Ο.Φ.Η. της Κρήτης, ο Ο.Φ.Η. του αθάνατου Γκέραρντ.

ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΕΜΟ, ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΝΗΓΥΡΙ! Επειδή ωστόσο είμαστε μαθημένοι και στον πόλεμο, μην μας προκαλέσετε.

ΥΓ. Αν τα καταφέρουμε τελικά, μην στοχοποιήσετε ανθρώπους (έστω και αν εκείνοι στοχοποίησαν και όπλισαν χέρια), ακόμα και αν έχουν κάνει ΤΕΡΑΣΤΙΟ κακό στον Ο.Φ.Η. μας τόσα χρόνια (ίσως από ανάγκη να ζήσουν, έστω και παρασιτικά). Στοχοποιείστε νοοτροπίες, για να μην τις συναντήσουμε ποτέ ξανά! Θεωρώ βέβαια δεδομένο πως τα ίδια γιουσουφάκια μόλις πειστούν πως δε μπορούν να σταματήσουν τη μεταβίβαση των μετοχών θα είναι τα πρώτα που δήθεν θα πανηγυρίζουν (όσα δε φτάνει η αλεπού) και θα επιδοθούν στο μοναδικό πράγμα που έχουν ταλέντο και κάνουν σωστά: σάλιο, αύθονο σάλιο μπροστά και ρουφιανιά, αύθονη ρουφιανιά από πίσω. Αγνοήστε τους.

ΥΓ2. Οι μέτοχοι έχουν βάλει λέει 3 εκατομμύρια. Γελάνε τα τσιμέντα και κλαίνε οι πέτρες μαζί με τη μάνα του Πελέ. Πόνος...

Δείτε το Video

Oficrete