ΣΤΗΡΙΞΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΜΑΣ & ΓΙΝΕ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ OFICRETE

Oficrete
28/03/2024 - 13:06

Όλη τη χρονιά παίζει το Βόλεϊ του ΟΦΗ

ΟΦΗ - Άρης την Κυριακή στο ΒΑΚ

ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ

Oficrete

Οι δηλώσεις του Νίκου Αντωνιάδη στη σελίδα του ΤΑΑ:


Ολα για όλα τα παίζει ο ΟΦΗ για την επιστροφή στην Volley League - Την Κυριακή (31/3, 4μμ) η πρώτη μάχη στο κλειστό του ΒΑΚ με τον Αρη

Οι μάχες του ΟΦΗ για την επιστροφή του στην Volley League, ξεκινούν την Κυριακή (31/3, 4μμ) με αντίπαλο τον Αρη, στο πρώτο παιχνίδι για τα πλει-οφ ανόδου.

Με τον ΟΦΗ να έχει το πλεονέκτημα έδρας και το νικητή να κρίνεται στις δυο νίκες, ο ΟΦΗ θέλει ξεκίνημα με το δεξί στην σειρά των αγώνων, που θα κρίνουν τους κόπους μιας χρονιάς.

ΟΦΗ - Αρης και Πανιώνιος - Ηρακλής, θα κοντραριστούν για μια θέση στον...ήλιο, με την ομάδα που θα επικρατήσει να παίρνει το εισιτήριο για την μεγάλη κατηγορία.

Οι νικητές των δυο ζευγαριών, θα κοντραριστούν μεταξύ τους, στους τελικούς, που θα κριθούν ξανά στις δυο νίκες.

Στον ΟΦΗ, ετοιμάζονται για ένα 15νθνήμερο-φωτιά, που θα κρίνει τα πάντα και ζητάνε την βοήθεια των φιλάθλων, στην κρίσιμη αρχικά αναμέτρηση με τον Αρη και εν συνεχεία, με όποιον αντίπαλο, βρουν μπροστά τους στον τελικό.

Οι άνθρωποι του ΟΦΗ, έχουν ήδη ξεκινήσει την επικοινωνία με τους οργανωμένους φιλάθλους, ώστε την Κυριακή το κλειστό του ΟΦΗ, να είναι "ζεστό" και να δώσει ώθηση στους παίκτες της ομάδας, για το ξεκίνημα με νίκη που τόσο χρειάζονται.


Όπως τονίζει ο τεχνικός του ΟΦΗ Νίκος Αντωνιάδης, "το πρώτο παιχνίδι σε αυτή τη σειρά των αγώνων, είναι πολύ σημαντικό. Θα κάνουμε τα πάντα για να το πάρουμε. Ζητώ την βοήθεια των φιλάθλων μας σε αυτά τα κρίσιμα παιχνίδια. Η ομάδα παίζει την επιστροφή της στη μεγάλη κατηγορία και χρειαζόμαστε την στήριξη του, για να πανηγυρίσουμε όλοι μαζί την άνοδο".

Για το παιχνίδι ο τεχνικός του ΟΦΗ, επισημαίνει ότι "παίζουμε με ένα αντίπαλο, που έχει ανέβει στον δεύτερο γύρο. Ξέρουμε τι έχουμε να αντιμετωπίσουμε. Αυτά τα παιχνίδια, δεν έχουν σχέση με το πρωτάθλημα. Τώρα, κρίνεται όλη η χρονιά. Πιστεύω στην ομάδα μου και τους παίκτες. Θα είμαστε αυτοί που πρέπει σε αυτούς τους κρίσμους αγώνες".


Οι ημερομηνίες των πλει-οφ του ΟΦΗ με τον Αρη:

- Κυριακή 31/3/2024, 4μμ Κλειστό ΒΑΚ ΟΦΗ - Αρης

- Τετάρτη 3/4/2024, 5μμ Κλειστό Γυμναστήριο Μίκρας, Αρης - ΟΦΗ

- Κυριακή 7/4/2024 4μμ Κλειστό ΒΑΚ ΟΦΗ - Αρης


*To TAA ΟΦΗ βόλεϊ , με ανακοίνωση του, εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια, στον φίλο της ομάδας και εικονολήπτη των εντός έδρας αγώνων Μανώλη Νικηφόρο, για το θάνατο του αδερφού του. Μανώλη, κουράγιο.
Δυνατότητα σχολιασμού και πρόσβασης στο chat room με ΔΩΡΕΑΝ απλή εγγραφή στο oficrete.gr

Oficrete