ΣΤΗΡΙΞΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΜΑΣ & ΓΙΝΕ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ OFICRETE

Oficrete
20/04/2024 - 20:17

Νίκησε και πάει χωρίς άγχος στο φινάλε ο ΟΦΗ

ΟΦΗ - Βόλος 2-1 

ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ

Oficrete

Σημαντική νίκη με σκορ 2-1 για τον ΟΦΗ, κόντρα στον Βόλο στο Γεντί Κουλέ, για την 5η αγωνιστική των πλέι άουτ της Stoiximan Super League.

Η κρητική ομάδα εμφανίστηκε σοβαρή, με συνοχή σε όλες τις γραμμές και δε δυσκολεύθηκε να φθάσει στην επικράτηση, αν και πήγε να αγχωθεί στο τέλος, διώχνοντας οριστικά τις όποιες ανησυχίες και πάει στο φινάλε με την άνεση να δει όλους τους παίκτες του ρόστερ.

Ο ΟΦΗ έφθασε στους 34 βαθμούς και διατήρησε το αήττητό του στο μίνι-πρωτάθλημα και είναι πλέον η μόνη ομάδα χωρίς ήττα, καθώς διέκοψε το σερί του Βόλου στα πλέι άουτ.

Ο Τραϊανός Δέλλας παράταξε την ομάδα του με τον συνηθισμένο του σχηματισμό, χωρίς εκπλήξεις και λίγες αλλαγές, σε σχέση με τις Σέρρες.

Ξανά κάτω από τα δοκάρια ήταν ο Χριστογεώργος, με στόπερ τους Βούρο και Λουκάο, τον Μαρινάκη στο δεξί άκρο της άμυνας και τον Τοράρινσον στο αριστερό. Στα χαφ οι Μεγιάδο και Μπάκιτς, με τον Τοράλ πιο προωθημένο. Στην κορυφή της επίθεσης παρέμεινε ο Ισέκα, με τους Μπάκου και Ριέρα στα πλάγια.

Το παιχνίδι ξεκίνησε αρκετά ισορροπημένο, με τις δύο ομάδες να φαίνονται να μη θέλουν να πάρουν πολλά ρίσκα στο παιχνίδι τους, παίζοντας μετριοπαθές ποδόσφαιρο και τον ΟΦΗ να έχει μια ελαφριά υπεροχή.

Στο 28ο λεπτό ο ΟΦΗ άνοιξε το σκορ! Μετά από φάση διαρκείας μέσα στην περιοχή του Βόλου, ο Ριέρα έστρωσε την μπάλα στον Τοράλ κι αυτός με μονοκόμματο τεχνικό σουτ, την έστειλε στα δίχτυα του Κόβατς, γράφοντας το 1-0 για τον Όμιλο.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με γκολ για τον ΟΦΗ! Στο 49ο λεπτό, ο Τοράρινσον ανέβηκε από αριστερά, έκανε την αλλαγή παιχνιδιού προς τον Τοράλ, ο Ισπανός μπήκε από δεξιά και με αριστερό φαλτσαριστό σουτ, έστειλε την μπάλα στην αντίθετη γωνία, σημειώνοντας το δεύτερο προσωπικό του τέρμα και το 2-0 για την κρητική ομάδα.

Στο 64ο λεπτό, ο προπονητής του ΟΦΗ έκανε την πρώτη του κίνηση από τον πάγκο, με τον Γαγιέγος να αντικαθιστά τον διπλό σκόρερ Τοράλ.

Στο 72ο λεπτό ο Δέλλας προχώρησε σε διπλή αλλαγή. Βγήκαν οι Μαρινάκης και Μπάκου και μπήκαν οι Λαμπρόπουλος και Μοσκέρα.

Στο 79ο λεπτό ο τεχνικός του Ομίλου ολοκλήρωσε τις αλλαγές του, με τους Φελίπε και Γκλάζερ να μπαίνουν στη θέση των Ισέκα και Μεγιάδο.

Μετά τις αλλαγές ο ΟΦΗ δεν είχε καλή διαχείριση και δεν μπόρεσε να εκμεταλλευθεί τις αντεπιθέσεις του και να διευρύνει το σκορ, ενώ είχε και κενά στην άμυνα.

Το μόνο που κατάφερε ο Βόλος, ήταν να μειώσει στο 1ο λεπτό των καθυστερήσεων, με αυτογκόλ του Λαμπρόπουλου, δίνοντας λίγα λεπτά αγωνίας στους γηπεδούχους, μέχρι το τελευταίο σφύριγμα.



OΦΗ (Τραϊανός Δέλλας): Χριστογεώργος, Μαρινάκης, Τοράρινσο, Βούρος, Λουκάο, Μεγιάδο, Μπάκιτς, Τοράλ, Μπάκου, Ριέρα, Ισέκα

Βόλος (Χρήστος Κόντης): Κόβατς, Άλχο, Καλογερόπουλος, Τσοκάνης, Λούνα, Καμπς, Γκλάβσιτς, Μύγας, Κόμπα, Ασεχνούν, Γκαρσία
Δυνατότητα σχολιασμού και πρόσβασης στο chat room με ΔΩΡΕΑΝ απλή εγγραφή στο oficrete.gr

Oficrete