Oficrete
06/11/2018 - 19:35

"Μαζί στη Νέα Μέρα του ΟΦΗ"

Η Συνέντευξη Τύπου για την έναρξη της σημαντικής συνεργασίας του ΟΦΗ με την εταιρία Cosmos Sport.

ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ

Oficrete
Μιχάλης Τσικνάκης:

Είναι μια πολύ μεγάλη στιγμή για την οικογένειά μου, γιατί νιώθω ότι εκπροσωπούμε κάτι που έχει να κάνει με τη νέα μέρα του ΟΦΗ. Ονομάσαμε όλη τη συνεργασία “Μαζί στη νέα μέρα του ΟΦΗ”, γιατί θεωρώ ότι μπορούμε και εμείς να συνεισφέρουμε με ένα λιθαράκι για να δώσουμε μια νέα πνοή στον Αθλητισμό.

Βασικός παράγοντας και καταλύτης για να συμμετάσχουμε είναι ο Γιάννης Σαμαράς. Όταν είχαμε τις πρώτες συνομιλίες, αυτό μας έκανε να πάρουμε την απόφαση ήταν η παρουσία του Γιάννη Σαμαρά στις Ακαδημίες της ομάδας και η πεποίθηση ότι όλο αυτό το πρότζεκτ διαχέεται από αγνή αγάπη για τον Αθλητισμό και βασικές αρχές που έχουν να κάνουν με το χτίζουμε νέους ανθρώπους στην Κοινωνία, γιατί αυτό είναι που χρειάζεται το Ηράκλειο.

Σαν μπαμπάς 3 μικρών παιδιών είδα ακόμα μεγαλύτερη αξία στο πρότζεκτ γιατί θεωρώ πολύ σημαντικό τα νέα παιδιά να μεγαλώνουν με τέτοιους ανθρώπους δίπλα μας. Οι παιδικές μου αναμνήσεις από την ομάδα ήταν στον Μασταμπά, τότε που πολλοί παίκτες του ΟΦΗ έμεναν εκεί και σε μια εποχή λιγότερο επαγγελματική, στον ελεύθερό τους χρόνο έβγαιναν και έτρεχαν και έκαναν σπριντ για να είναι έτοιμοι.

Υπάρχουν κοινές αξίες μεταξύ των δύο οργανισμών. Ξεκινήσαμε πριν 36 χρόνια από ένα μικρό κατάστημα στη Χερσόνησο και αυτό που μας ενώνει είναι το πνεύμα του νικητή και να ξεχωρίσουμε από τα στενά όρια στα οποία δραστηριοποιούμαστε. Ο ΟΦΗ το έχει καταφέρει στο παρελθόν με μεγάλη επιτυχία και αυτό προσπαθούμε και εμείς και έχουμε τη δυνατότητα να το κάνουμε. Είναι πολύ σημαντική η συγκυρία για εμάς ότι μπορούμε να βοηθήσουμε την προσπάθεια του ΟΦΗ.

Γιώργος Σαμαράς:

Σαν ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 με περηφάνια μπορούμε να πούμε ότι είναι η πρώτη επίσημη συνεργασία του ΟΦΗ. Σε ένα κομμάτι που έχει μεγάλη δύναμη για το μέλλον και τα παιδιά της Ακαδημίας.

Μια συνεργασία που έλειπε. Ήρθε μια συνεργασία με μια τόσο μεγάλη εταιρεία που είναι από το Ηράκλειο και την Κρήτη και με περηφάνια έχει ανοίξει τα φτερά της και στην υπόλοιπη Ελλάδα. Και με τέτοιες εταιρίες θέλουμε να συνεργαζόμαστε. Είναι πολύ σημαντικό να δοθεί βάση στα παιδιά μας, στη νεολαία μας. 9 χρόνων, λίγες ημέρες πριν πατήσω τα πόδια μου για πρώτη φορά στο ΒΑΚ τα πρώτα μου παπούτσια τα πήρα από ένα κατάστημα Cosmos. Οπότε και για μένα είναι μια παιδική ανάμνηση.

Ευελπιστώ να είναι η αρχή μιας μακροχρόνιας συνεργασίας που θα παρέχει και θα «κακομάθει» τα παιδιά ώστε να έχουν επαγγελματικές και όχι μόνο προοπτικές και ότι άλλο παρέχει. Είναι μια σημαντική στιγμή σαν μια νέα διοίκηση είναι η πρώτη μας συνεργασία, είστε οι πρώτοι μας συνεργάτες και ευελπιστώ να φτάσουμε μαζί πολύ μακριά.

Λεωνίδας Παπαβασιλάκης:

Είναι μια συνεργασία που ήρθε πολύ γρήγορα. Αλλά όπως είπε και ο Μιχάλης, τα πρόσωπα κόβουν δρόμο και μειώνουν τις αποστάσεις. Η τακτική μας είναι να συνεργαζόμαστε με εταιρίες σε όλους τους τομείς που κουβαλάνε ένα αξιακό φορτίο. Η συγκεκριμένη οικογένεια είναι ένα παράδειγμα σε μια εποχή που το λιανικό εμπόριο είναι σε φθίνουσα πορεία. Όχι μόνο στα φυσικά καταστήματα, αλλά κυρίως στο Διαδίκτυο, πράμα που σημαίνει ότι ξεπερνά τα στενά όρια της Κρήτης και της Ελλάδας και ότι το σημείο αναφορά της είναι διεθνές.

Είναι μεγάλη τύχη και ευλογία που εταιρίες αυτού του μεγέθους και με αυτά τα χαρακτηριστικά, συνδέονται με τον ΟΦΗ και το όραμά του και σύντομα θα δείτε τα αποτελέσματα αυτής της συνεργασίας στην πράξη. Ευχαριστούμε πολύ την εταιρία και την οικογένεια και εύχομαι αυτή η συνεργασία να έχει πολύ μέλλον, χωρίς χρονικό περιορισμό.

Η συνεργασία σε πρώτη φάση αφορά το επίπεδο τον Υποδομών και αυτό είναι το κίνητρο για να συνεργαστούν μαζί μας και θα επεκταθεί σε όλο το φάσμα της ομάδας.

Αφορά ένα μεγάλο φάσμα στήριξης σε υλικοτεχνική υποδομή, σε προϊόντα και εργαλεία, ώστε να εξοπλιστούν οι Ακαδημίες και τα παιδιά. Αρχίσαμε με τις υποδομές γιατί αυτές είχαν προτεραιότητα ως προς τις ανάγκες.

Η συνεργασία τυπικά και συμβολικά είναι διετής, αλλά όταν δίνεις τα χέρια και κοιτάς στα μάτια έχει πιο μεγάλη διάρκεια, έχει ορίζοντα μέλλοντος.

viber image

viber image 1

viber image 2
Δείτε το Video

Oficrete