Oficrete
18/06/2018 - 17:03

Μουντιαλικές επιλογές με λίγο... VAR

Έχω ένα σχόλιο, βλέποντας το Σουηδία – Νότιος Κορέα. Αυτό το VAR γιατί το έβαλαν; Για να το βλέπουν όταν είναι καμιά ωραία γκόμενα στα επίσημα να χαλβαδιάζουν; Για τους χαλβάδες τους διαιτητές λέω και την τραγική FIFA που έχει μαζέψει καμπόσους ανύπαρκτους για να διευθύνουν αγώνες Μουντιάλ.
makrabet 300x250
Έχουν γίνει 10-15 ΚΑΘΑΡΕΣ παραβάσεις σε παιχνίδια έως τώρα (πέναλτι, γκολ που ήταν επιθετικά ή άλλα που κακώς ακυρώθηκαν κλπ.) χωρίς να δεήσουν να τσεκάρουν. Είναι δυνατόν στο Α’ ημίχρονο να γίνεται τέτοιο πέναλτι – ΟΡΙΣΜΟΣ υπέρ της Σουηδίας και να μην σκέφτεται καν να δει την φάση ξανά; Έλεος λίγο (έχουμε και Νότιο Κορέα στα μακροχρόνια…). Και μόλις τα έγραφα αυτά, δίνει ΣΩΣΤΑ πέναλτι στην Σουηδία με χρήση βίντεο (ούτε να με διάβαζαν)!

Σήμερα δεν μου άρεσε τίποτα στο πρόγραμμα, μένω στις επιλογές που έχουν κάνει DSuker + Ermis και πάμε στα αυριανά. Στο Πολωνία – Σενεγάλη βλέπω σωστές αποδόσεις και είναι αψυχολόγητο παιχνίδι, δεν έχω ξεκάθαρη εικόνα πώς θα κυλήσει, πάμε στα άλλα δύο!

ΚΟΛΟΜΒΙΑ – ΙΑΠΩΝΙΑ: Δεν έχω να γράψω πολλά, θεωρώ την Κολομβία μια ομάδα που αξίζει να βρίσκεται στις 16 κορυφαίες του κόσμου και πιστεύω θα περάσει από το όμιλο. Σε αντίθεση με την Ιαπωνία, που δεν έχει δείξει κάτι ιδιαίτερο και έχει μια μάλλον μέτρια φουρνιά παικτών συγκριτικά με το πρόσφατο παρελθόν. Μια Ιαπωνία, η άμυνα της οποίας από όσα είδα στα πρόσφατα φιλικά της (δέχτηκε στα 4 τελευταία πάνω από ένα γκολ από κατώτερους της Κολομβίας αντιπάλους) δεν είναι μνημείο σταθερότητας. Μπακ με ανεβάσματα και στόπερ με κακή «χημεία» είδα (αυτός ο Μακίνο κίνδυνος – θάνατος, πρωτοξάδερφος του Σουλεϊμάν Όμο στα ένδοξα χρόνια του Αιγάλεω, όταν έπαιζε στόπερ). Και όταν οι Χάμες – Κουαδράδο – Φαλκάο (αλλά και Μουριέλ, Μπάκα, Κιντέρο κλπ.) ετοιμάζουν… χορευτικά για τα γκολ, μου χτυπάνε «καμπανάκια».

Χαμηλός ο άσος στο 1.66, αδικαιολόγητα ψηλά (με βάση την απόδοση του άσου πάντα) το 2.10 στο over 1.5 της Κολομβίας που αποτελεί ξεκάθαρη επιλογή!

ΡΩΣΙΑ – ΑΙΓΥΠΤΟΣ: Με νίκη η Ρωσία περνάει, ακόμα και με ισοπαλία όμως ουσιαστικά εξασφαλίζει την πρόκριση (αυτονόητη η νίκη της Ουρουγουάης απέναντι στο ανέκδοτο του Μουντιάλ που ονομάζεται Σαουδική Αραβία – ΞΥΠΝΑΤΕ εκεί στην FIFA που μου έχετε τόσες θέσεις σε Κεντρική Αμερική/Ασία για να βλέπουμε Σαουδικούς Παναμάδες και κάντε πιο ορθολογική διαχείριση στο μοίρασμα της τράπουλας). Αυτό γιατί κριτήριο ισοβαθμίας με την Αίγυπτο (θα συμβεί αν η Αίγυπτος νικήσει την Σαουδική και η Ρωσία ηττηθεί από την Ουρουγουάη στο φινάλε) είναι η διαφορά τερμάτων και αυτό το +5 κάνει διαφορά. Τι περιμένω; Δύο ομάδες με βασικό στόχο το «μηδέν» στην άμυνα και ελάχιστα ρίσκα στο πρώτο ημίχρονο. Η λογική λέει πως και η Αίγυπτος «κλειστά» θα πάει, με στόχο να «χτυπήσει» στο τελευταίο 20λεπτο, όταν και ΕΙΚΑΖΩ θα κάνει ντεμπούτο ο Σαλάχ. Μιλάμε έτσι κι αλλιώς για ομάδες που «χτίζουν» το παιχνίδι τους από την ορθολογική αμυντική λειτουργία που διαθέτουν…

Επιλογή εδώ το under 0.75 HT (ημίχρονο) @ 2.05! Με 0-0 κερδίζουμε, με ένα γκολ έχουμε μισή επιστροφή. Το συγκεκριμένο ειδικό το έδωσα και στο Κόστα Ρίκα – Σερβία και με δικαίωσε απόλυτα!

ΕΠΙΛΟΓΕΣ
Κολομβία – Ιαπωνία: over 1.5 Κολομβία @ 2.10 x 30u (bet365)
Ρωσία – Αίγυπτος: under 0.75 HT (ημίχρονο) @ 2.05 x 20u (bet365)
Μπορούν να γίνουν και 2αδούλα για 10u!
 
Για περισσότερα στο www.makrabet.com 

Oficrete