ΣΤΗΡΙΞΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΜΑΣ & ΓΙΝΕ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ OFICRETE

Oficrete
03/01/2024 - 21:48

Δε σηκώνει κεφάλι ο ΟΦΗ

ΠΑΟΚ - ΟΦΗ 4-0

ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ

Oficrete

Νέα ήττα για τον ΟΦΗ, κόντρα στον ΠΑΟΚ στην Τούμπα, για τη 16η αγωνιστική της Stoiximan Super League, με την οποία άνοιξε η αυλαία του 2024.

Το σκορ είναι μάλλον υπερβολικό για την εικόνα του σημερινού αγώνα, που διαμορφώθηκε σε ένα δίλεπτο σε κάθε ημίχρονο, όμως έρχεται να προστεθεί σε όλα τα προηγούμενα κακά παιχνίδια και να βαρύνει ακόμα περισσότερο το κλίμα και την κατάσταση που επικρατεί στην κρητική ομάδα, που πρέπει πλέον να σηκώσει κεφάλι, για να μη ζήσει εφιαλτικές καταστάσεις, καθώς βυθίζεται συνεχώς στη βαθμολογία.

Ο Πέπε Μελ παράταξε την ομάδα του με σχηματισμό 4-5-1 και ενιχυμένο κέντρο. Ο Μπάουμαν ήταν ξανά κάτω από τα δοκάρια, με τους Βούρο και Λαμπρόπουλο μπροστά του ως στόπερ. Στο δεξί άκρο της άμυνας ο Λάρσον και στο αριστερό ο Αμπάντα. Αμυντικό χαφ ο Μεγιάδο, με τον Μπάκιτς δίπλα του και τον Νέιρα πιο μπροστά. Στην κορυφή της επίθεσης ο Φελίπε, με τους Ριέρα και Τοράλ στα άκρα.

Ο ΟΦΗ μπήκε καλά στο παιχνίδι και είχε την μπάλα και την κατοχή, δείχνοντας μερικά στοιχεία που θέλει ο Πέπε Μελ για τα επόμενα παιχνίδια, συνοδευόμενα όμως πάντα με τη συνηθισμένη του φλυαρία στην επίθεση. 

Στο 23ο λεπτό ο ΠΑΟΚ κέρδισε πέναλτι, για χέρι του Βούρου μέσα στην περιοχή. Το εκτέλεσε ο Σβαμπ, όμως ο Μπάουμαν τον "ψάρεψε" και απέκρουσε σε κόρνερ.

Οι προσπάθειες του ΟΦΗ για κάτι καλό στο σημερινό παιχνίδι, πήγαν στα σκουπίδια σε ένα δίλεπτο, λίγο πριν τη λήξη του ημιχρόνου.

Στο 39ο λεπτό οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ, με κεφαλιά του αμαρκάριστου Ντεσπόντοφ, μετά από σέντρα του Μπάμπα από αριστερά, κάνοντας το 1-0.

Και στο 41ο λεπτό ο ΠΑΟΚ πήρε προβάδισμα δύο τερμάτων, με κοντινό σουτ του Μπάμπα, μετά από παράλληλη σέντρα του Ντεσπόντοφ από δεξιά, που δεν μπόρεσαν να απομακρύνουν οι αμυντικοί του ΟΦΗ.

Στην εκπνοή του πρώτου μέρους ο ΠΑΟΚ βρέθηκε πολύ κοντά και σε τρίτο γκολ, όταν ο Τσέτσιλας υπέδειξε πάλι πέναλτι, για μαρκάρισμα του Λαμπρόπουλου στον Σαμάτα.

Το εκτέλεσε ο ίδιος ο Σαμάτα, όμως ο Μπάουμαν αναδείχθηκε ξανά νικητής, διώχνοντας με τα πόδια σε κόρνερ.

Όπως είναι φυσιολογικό, στο δεύτερο ημίχρονο ο ΠΑΟΚ έκανε περισσότερο διαχείριση, για να κρατήσει το σκορ, ενώ η κρητική ομάδα προσπάθησε να ξαναβρεί την εικόνα του πρώτου μισαώρου και να ψάξει το γκολ, που θα τον ξαναέβαζε στο παιχνίδι.

Στο 62ο λεπτό ο Πέπε Μελ προχώρησε στις πρώτες του αλλαγές. Πέρασαν στο παιχνίδι οι Τοράρινσον και Μοσκέρα και αποχώρησαν οι Ριέρα και Μπάκιτς.

Στο 74ο λεπτό, μπήκε στο ματς και ο Ντίκο, ο οποίος αντικατέστησε τον Νέιρα.

Στο 89ο λεπτό οι γηπεδούχοι σημείωσαν και τρίτο γκολ. Οι παίκτες του ΟΦΗ έχασαν την μπάλα στο κέντρο, ο Ντεσπόντοφ βγήκε ολομόναχος από δεξιά απέναντι στον Μπάουμαν και πάσαρε δίπλα του στον Μάρκος Αντόνιο, που σε άδεια εστία έκανε το 3-0 για τον ΠΑΟΚ.

Δυστυχώς για τον ΟΦΗ, αυτό δεν ήταν το τελικό σκορ, καθώς στις καθυστερήσεις έγινε και το 4-0, με τον Μπράντον Τόμας, που άδειασε τον Λαμπρόπουλο και νίκησε τον Μπάουμαν, μετά από νέα ασίστ του Ντεσπόντοφ.

ΠΑΟΚ (Ραζβάν Λουτσέσκου): Κοτάρσκι, Σάστρε, Εκόνγκ, Μιχαηλίδης, Μπάμπα, Σβαμπ, Τσιγγάρας, Κωνσταντέλιας, Μουργκ, Ντεσπόντοφ, Σαμάτα

ΟΦΗ (Πέπε Μελ): Μπάουμαν, Λάρσον, Αμπάντα, Βούρος, Λαμπρόπουλος, Μεγιάδο, Μπάκιτς, Νέιρα, Ριέρα, Τοράλ, Φελίπε
Standings provided by Sofascore

Δείτε το Video

Δυνατότητα σχολιασμού και πρόσβασης στο chat room με ΔΩΡΕΑΝ απλή εγγραφή στο oficrete.gr

Oficrete